Оновлені дороги та дорожня розмітка – щоденна робота харківських комунальників

12.11.2022 15:08   -

У складних умовах воєнного часу харківські шляховики продовжують доглядати за мегаполісом та створювати комфортні умови для його жителів. Так, після того, як біля доріг попрацювали теплоенергетики, працівники КП “Шляхрембуд” оновлюють асфальтобетонне покриття. Роботи тривають у самому центрі міста. При цьому ремонтники працюють без повного перекриття дороги, оперативно укладачи новий шар асфальту.

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Фахівці КП “Шляхрембуд” займалися відновленням асфальтобетонного покриття в місцях розриття інженерних служб на пл. Театральній, вул. Пушкінській, вул. Бакуліна, вул. Данилевського та вул.Гаршина, а також на перехресті у центрі міста.

Працюють і в інших районах Харкова. Так бригади шляховиків закінчили укладання асфальту на місцях розриттів інженерних служб по вул. Чайковській, вул. Старицького, пр. Перемоги, вул. Мироносицькій, вул. Клочківській, в’їзду Пушкінському, пл. Захисників України та вул. 23 Серпня. Також, оновлюють і дорожню розмітку.

ХАРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
Для забезпечення належного рівня безпеки дорожнього руху для його учасників бригади КП “Шляхрембуд” виконують роботи з нанесення горизонтальної та вертикальної дорожньої розмітки на вулично-дорожній мережі міста.

Комунальники кажуть, щодня слідкують за тим, аби Харків був комфортним для його жителів, навіть під час війни.