Олександр Грановский: заседание профильного комитета Верховной Рады по вопросам науки и образования должно пройти в Харькове

04.12.2018 13:08   -
Автор:
Відповіді на питання під час конструктивного діалогу, обговорення актуальних проблем та пошук варіантів  їх ефективного вирішення. Саме так пройшла зустріч народного депутата Олександра Грановського з педколективом та батьківським активом середньої школи №16 у Київському районі. Головні теми, які підіймались – гідна оплата праці, мотивація для залучення нових кадрів та питання реформи освіти.   
 
Олександр Грановський народний депутат України
 
Преподавателей всегда интересует вопрос реформ, и здесь любой депутат, любой ответственный человек должен заниматься и просветительской работой, в том числе и объяснять на каком свете мы находимся, что нас ожидает; а от преподавателей в свою очередь услышать о том, какие изменения по их мнению должны быть внесены 
 
Завдяки зусиллям політика з держбюджету на утеплення фасадів і заміну вікон на нові енергозберігаючі в 6 закладах  освіти Київського району було виділено субвенцію в розмірі понад 8 мільйонів гривень. Так, у школі №16 вже замінено вікна у десяти класах та в коридорах. Крім того, вже розпочались роботи з ремонту центрального входу. Наразі тут укладають бетон, та вже встановлюють пандус. Директор школи розповідає, що саме ці питання і були вирішені під час зустрічі з Олександром Грановським. 
 
Ірина Дякова директор Харківської спеціалізованої школи №16
 
Безусловно, помогают развить единую линию для дальнейшего развития и школы, и города, и района нашего. Кроме этого, эти встречи помогают нам быть более уведомлены с юридической точки зрения. Потому, что Александр Михайлович помогает нам в этих вопросах. Поэтому для нас это очень очень важные встречи. Тому, что мы можем задать вопросы, на которые мы получаем ответы.
 
Головна мета спілкування с педагогами, наголошує нардеп Олександр Грановський – об'єднати зусилля усіх ланок влади для вирішення актуальних проблем освіти. 
 
Олександр Грановський народний депутат України
 
Я верю в то, что по настоящему привлечь внимание разных профильных комитетов Верховной Рады к проблемам конкретного региона, можно сделать только в конкретном регионе. Поэтому я подниму вопрос о необходимости проведения профильного комитета по образованию Верховной Рады, именно здесь в городе Харькове.
 
І все це системна робота політика. У Харкові вже працює програма "Крок у майбутнє" благодійного фонду Олександра Грановського. Її мета – в партнерстві з міською владою надати необхідну допомогу освітній сфері Першої столиці.