Олег Ляшко уверен, что пьяный водитель – это убийца

05.07.2018 14:41   -
Автор:
Випив, сів за кермо – в тюрму! Олег Ляшко добився, що п’яних водіїв саджатимуть за грати на 15 років за вчинення ДТП із жертвами та позбавлятимуть водійських прав пожиттєво. За цей законопроект лідера Радикальної партії проголосували 240 народних депутатів. Олег Ляшко вперше запропонував прирівнювати смертельні ДТП за участі п’яних водіїв до умисних вбивств. Такі новації, на думку політика, дадуть можливість зберегти життя тисячам українців.
 
Олег Ляшко лідер Радикальної партії 
 
Минулого року в Україні через п’яних водіїв сталося майже 6 тисяч аварій. На дорогах загинуло 3,5 тисячі українців. Половина цих смертей – на совісті п’яних водіїв. Вони заливають очі, сідають за кермо, щоб покуралесити чи на танці з’їздити, а вбивають чоловіків, жінок і дітей. Ці люди замість того, щоб приїхати додому – їдуть на кладовище. Це катастрофа! Ми хочемо припинити вбивства на дорогах через водіїв на підпитку. П’яний водій – це вбивця. Кожен в Україні повинен знати: якщо він п’яний сідає за кермо – у нього одна дорога  – у тюрму!?
 
Політик переконаний, чим суворішою буде відповідальність – тим менше буде водіїв напідпитку і відповідно – менше смертей на дорогах.
 
Олег Ляшко лідер Радикальної партії 
 
Зловили п’яним за кермом – на все життя позбавлення прав і 5 років тюрми. П’яний за кермом вчинив ДТП із жертвами – на все життя позбавлення прав і мінімум 15 років тюрми. До мене підійшли деякі колеги і запропонували за вчинення п’яним водієм ДТП саджати у тюрму на 200 років. Я повністю підтримую цю ініціативу. Давайте до другого читання так і запишемо у нашому законопроекті, щоб п’яні вбивці не могли вийти достроково, давши хабаря. Щоб вони не могли знову вбивати людей, бо життя людини – це найвища цінність. Давайте припинимо цю пошесть і вбивства на наших дорогах.
 
Олег Ляшко додав, що буде нещадно боротися з нетверезими водіями і не робитиме виключення ні для кого.
 
Олег Ляшко лідер Радикальної партії 
 
Я своїх депутатів попередив -  Хоч один п’яний сяде за руль, хоч одного де зловлять – зразу мандат складай. Ніякої індульгенції.