Окупанти знову обстріляли Харків- слідчі фіксують злочини військових рф (відео)

30.07.2022 14:33   -

Ворожа армія завдала удари по Слобідському та Новобаварському районах Харкова, а також Чугуївському району області. Російські окупанти щодня нищать інфраструктуру населених пунктів. Обстріли районів міста та області відбулися вночі і вранці 30 липня.

О 02:30 окупанти здійснили ракетний удар по Слобідському району. Близько 5 ракет прилетіли на територію училища. Внаслідок удару зруйнований один із корпусів. Виникла пожежа. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

У відділі поліції №1 ХРУП №3 зареєстровано факт влучання ракети в Новобаварському районі близько 04:00. Боєприпас влучив на відкриту ділянку місцевості у двір гуртожитку. Утворилася вирва 9 на 10 метрів глибиною до 6 метрів. Частково зруйновані стіни та вибиті вікна у прилеглих будинках. Постраждалих немає. Близько 05:00 відбувся обстріл міста Чугуєва. За адресами співробітники слідчо-оперативних груп проводять огляди місць подій та збирають речові докази. Слідчими вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Олексій Муравйов