Оформление субсидий до сих пор остаётся одним из актуальных вопросов у людей

22.10.2015 16:43   -
Автор:

У Червонозаводському районі – чергова зустріч з активістами, головами ветеранських організацій і будинкових комітетів. На порядку денному знову питання пенсій, пільг та субсидій.

Віра Гайворонська голова первинної ветеранської організації Червонозаводського району

Все только об этом говорят, о субсидиях говорят. За пенсии обязательно. Пенсии, разве так можно, добавили 120 гривен, что это такое, как можно на это прожить.

Людмила Прасолова завідувач відділу товариства інвалідів Червонозаводського району

Много слишком слухов ненужных сейчас идёт. Вдруг вопрос возник, что если оформишь субсидию то после того, как продашь квартиру, нужно выплатить субсидию. Вот это вопрос очень животрепещущий, вы сами понимаете. 

Фахівці одразу розтавляють всі крапки над "І" у всіх питаннях.    

Ірина Корнєва начальник управління праці та соціального захисту населення адміністрації Червонозаводського району

Я часто слышу эти вопросы на приёмах и встречах и всегда успокаиваю людей, что это никак не влияет на тот случай, если человек собирается продавать квартиру.  Поэтому среди людей мы проводим разъяснительную работу, чтобы они брали субсидию.

І роз"яснюють всілякими способами – проводять ось такі зустрічі, прийоми і навіть видали спеціальні буклети з відповідями на найчастіші запитання та зі зразками заповнення анкет і декларацій на субсидію.  

Євген Мошняков заступник голови адміністрації Червонозаводського району

Мы сделали, для того, чтобы у людей не возникало вопросов , для того, чтобі снять какое-то ненужное напряжение по поводу этой темы. 

До того ж, що, як зазначив Євген Мошняков, з отриманням платіжок за оплання, бажаючих оформити субсидію побільшає.