Оформити технічний паспорт у Будинку нерухомості тепер можна за 4 години

24.11.2020 13:41   -
Автор:
Представництво інтересів у судах. Відповідну послугу тепер можна отримати у Будинку нерухомості. Її запровадили саме на запит відвідувачів. Висококваліфіковані фахівці допоможуть розібратися у всіх юридичних тонкощах та супроводять клієнта до кінцевого результату. 
 
Олег Дробот заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації 
 
К примеру, идет спор о наследстве, кто-то унаследовал, недооформил, к нам приходит клиент, просто дает документы, все которые у него есть и говорит, что не может справиться с этой ситуацией, и нужна правовая, юридическая помощь. И наши специалисты разбираются с этой ситуацией, вырабатывают конкретный алгоритм и помогают сопроводить этого клиента до момента оформления права собственности на какой-то проблемный объект. И наша концепция – это предоставлять абсолютно все услуги, которые нужны харьковчанам, связанные с их недвижимостью, и вот был запрос на такую услугу, мы создали такой сервис.
 
Окрім того, у Будинку нерухомості тепер видають витяги із державного земельного кадастру. Також серед нових послуг – оформлення технічного паспорту всього за чотири години, розповідає заступник міського голови Олег Дробот. 
 
Олег Дробот заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації
 
Жизнь нам сама дала запрос на это. Есть люди, которым срочно нужно это оформить, а у нас есть возможность это сделать. Соответственно сразу после получения такого заказа – этот заказ отправляется в работу, уже в течении часа техник находится на объекте, делает замеры, согласовывает это с клиентом и реально в течении четырех часов с момента получения заказа уже в установленное время этот технический паспорт будет готов и передан заказчику.
 
До всього, серед нових послуг, так званий, комунальний сервіс. У Будинку нерухомості можна оформити договір із підприємствами "Комплекс з вивезення побутових відходів" та "Екоресурс". У подальшому тут планують запровадити і переоформлення лицьових рахунків з іншими комунальними підприємствами, зокрема "Харківводоканалом", "Харківськими тепловими мережами". Наразі з ними ведуть перемовини. Таким чином харків'яни зможуть в одному місці вирішити всі ці питання, не відвідуючі різні інстанції.