Офіційні сторінки харківського міського голови Геннадія Кернеса у соціальних мережах

27.02.2013 19:49   -
Автор:

Свої офіційні сторінки в інтернеті вже завели більшість відомих політиків. На них офіційна та ексклюзивна інформація. Там також можна поставити запитання та отримати відповідь.  

Реформатор, політик, лідер так відгукується про міського голову Геннадія Кернеса харків'янин і розробник інтернет сайтів Роман Катеринчик. Говорить, ідея створення офіційного сайту харківського мера довго не змусила на себе чекати.

Роман Катеринчик розробник офіційного сайту Геннадія Кернеса

-У нас прогрессивный город, у нас прогрессивный мер и сейчас у него одна из лучших платформ в Украине среди политиков информационных в интернете и я считаю, что это очень большой плюс к имиджу города в целом.

На сайті представлена вся інформація про міського голову – його біографія, статті, фото та відео. Там всі найяскравіші моменти з суспільного життя мера.

Опікується Роман і сторінкою Геннадія Кернеса в мережі фейсбук. Там теж чимало цікавої інформації, яка буде оновлюватися по мірі надходження. Адже все що відбувається як у місті так і у світі вцілому у більшості випадків коментується в інтеренті. Тож саме там, каже Роман Катеринчик, відбувається своєрідний інформвибух. Можливо, говорить Роман, тому, що Геннадій Кернес яскрава особистість і прикуто до нього немало уваги. Як приклад наводить один із останніх коментарів мера стосовно дій однієї з політичних сил.

Роман Катеринчик керує офіційною сторінкою Геннадія Кернеса в мережі Facebook

-То, что мы мониторили последние три месяца, я могу заявить, что преобладает позитивный фон. Т.е. из того, что мы уже смотрели на странице фейсбук, которые же заходят, которые уже добавились. Люди, харьковчане – гордятся, большинство говорят спасибо, что вы нас поддержали, и очень многие, если зайти на страницу фейсбук – эта информация открытая, очень многие пишут – вот бы Киеву такого мера, спасибо, что вы заступились за какие-то памятники. Там никого уже не обманешь, там уже каждый может высказать своё мнение.

Сам же міський голова всіляко готовий підтримувати такі ініціативи. Він вже має власну сторінку в одній з соціальних мереж, де розміщує свої фото.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Я уже имею достаточно большую аудиторию подписчиков и я думаю, что в этом вопросе я буду продолжать работать активно и интенсивно. Потому что встречаясь с молодёжью и вообще работая харьковским городским головой я нуждаюсь в общении, в том числе и через такие источники как социальные сети. Достаточно разная информация там публикуется в любом варианте и я готов её воспринимать кроме грубости, потому что когда регестрируясь и люди задают тебе вопрос в грубой форме, я думаю, что в этом случае,я не буду заводить с ними дружбу. Потому что поймите у меня есть чем заниматься. Поэтому я считаю, что современный мир этого требует и я буду в этом участвовать.

-Мы за мера! Мы за харьков!

Так підтримують Геннадія Кернеса одинадцятикласники однієї з харківських шкіл Валерій Ярмак і Вікторія Денищук. Кажуть, для них він реальний приклад вислову "людина-справа".

Вікторія Денищук одинадцятикласниця

-Это человек-слова! Он обещал привести город в порядок и он это сделал. Город приводят в порядок, он стал намного чище, в нём стало приятно проводить время, свободное время – есть где гулять. Это парк Горького, набережные безусловно. Приводят в порядок дома, фасады красят, это всегда красит глаз, потому что путешествую по другим городам Украины, этого нету, нету радости в городе, они все серые однообразные.

Так, харківський діснейленд і справді приклад реальної роботи міського голови, кажуть школярі. Розповідають, в ньому вони мало не щодня гуляють і весело проводять свій вільний час. У подяку вирішили створити сторінку в найконтактнішій соціальної мережі, де обіцяють підтримувати всі інніціатіви Геннадія Кернеса.

Валерій Ярмак одинадцятикласник

-Я считаю, что наш мер очень умный и очень интересный человек, поэтому мы создали фан-клуб в честь его имени. И я надеюсь кому не безразлична судьба нашего города нас поддержат.

Зараз кількість учасників фан-клубу міського голови, який організували школярі в соцмережі невелика. Але впевненість у тому, що число людей, які люблять Харків збільшиться зовсім скоро.  Адже сторінка з'явилася всього кілька днів тому.

Ігор Бескровний