Один з пішкоходів на метро Пролетарській – ремонтують

13.11.2012 18:09   -
Автор:

Один з виходів на станції метро Пролетарська на Лосева 2 – закритий. На реконструкцію.

Віктор Калуш начальник служби шляхів та тунельних споруд КП"Харківський метрополітен"

-При обследовании – были выявлены некоторые трещины несущих балок. Мы решили заменить полностью все балки, на которых держаться степуни и переоблицевать пешвыход новым гранитом.

Ремонт пішвиходу біля станції Лосєва – тільки-но стартував. Робочі зараз знімають зі стін стару плитку та цементне покриття.

Олександр робочий

-Сбить полностью до бетона. Зачистить, чтоб не было остатков размороженного раствора. После этого набиватеся сетка, кладётся гранит, заливается новым раствором.

Вже незабаром на стінах з*явиться нова плитка, покладуть тут і міцні сходи. Доречи, вони будуть з підігрівом. Так вдасться взимку уникнути утворення криги. Пасажири підземки це ноу-хау схвалюють.

Тетяна харків'янка

-Потому что люди будут идти, и будут скользаться. А так оно будет таять, будет комфортно.

Інна харків'янка

-Конечно, всё, что лучшее будет для людей – конечно, будет нравится. Хотелось бы к этому стремится.

Ремонт пішоходного виходу з метро на станцію Лосєва-2 планують завершити в середині грудня. Він стане вже другим відремонтованим переходом підземки на Пролетарській.

Віктор Калуш начальник служби шляхів та тунельних споруд КП"Харківський метрополітен"

-В следующем году мы тоже будем делать Пролетарскую, пешвыход к Радиорелле заводу.

Та і на цьому зміни біля станції метро Пролетарської не завершаться. У планах – зробити комплексну реконструкцію місцевого ринку. Замість самовільно встановлених об*єктів – з*явиться сучасний торговельний комплекс. А ще просторий термінал для зупинки міського транспорту, на кшталт того, що зробили біля станції метро Холодна Гора.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия