Оцінка роботи – голоси виборців

26.02.2013 17:42   -
Автор:

Анжела Сушко кореспондент

-На додаткових виборах до Харківської міської та обласної рад харків'яни виказили підтримку Партії регіонів. Про що свідчать результати. Кількість голосів за переможців регіоналів в кілька разів більша ніж у їх найближчих апонентів.

В Орджонікідзевському районі з результатом понад шестдесят три відсотки всіх голосів лідирує Олександр Гудименко, у Жовтневому – Тетяна Цибульник, за яку проголосували понад сімдесят відсотків виборців. За попередніми підрахунками у Зміївському та Дергачівському районах відповідно за Михайла Мартинова відали свої голоси 64% виборців і за Олега Анпілогова – 47%.  

Більшість харків'ян, які підтримували і підтримують партію регіонів, результи голосування пояснюють просто – перетворення наочні

Катерина харків'янка

-Преукрасился, город у нас всегда красивый, постройки новые, озеленяют город.

Аліса харків'янка

-Вот у меня у мамы подъезд отремонтировали – это хорошо. Впринципе надеюсь, думаю, всё будет хорошо.

Павло харків'янин

-Я бы голосовал за Партию регионов потому что меня устраивает их робота и всё меня полностью устраивает.

На Харківщині в місцевих радах конструктивна більшість у Партії регіонів. Тож вибори, що відбулися – оцінка роботи єдиної партійної команди.   

Олександр Новак заступник голови Харківської міської організації Партії регіонів

-Выборы прошли, результат есть. Фракция Партии регионов не потеряла голосов в Харьковском городском совете, поэтому горсовет готов дальше решать те задачи, которые доверили наши избиратели харьковчане, как в 2010 году, так и в 2013 на промежуточных выборах.

Євген Савін заступник голови Харківської обласної організації Партії регіонів

-В очередной раз вопреки всем заявлениям, всем высказываниям, публикациям о несостоятельности власти в очередной раз разрушены и доказано избирателями, что кредит доверия людей у нас очень высок.

Про кредит довіри харків'ян, зазначає Євген Савін, свідчать і результати виборів до Нововодолажської селищної ради та Охоченської сільради, які також відбулись 24-го лютого. І там кандидати від Партії регіонів набрали більшість голосів.  

Анжела Сушко