Очередной самострой снесли на Л. Свободы

27.07.2017 12:21   -
Автор:
Такі заклади, як тут, на Л. Свободи шістдесят один, влітку виростають немов гриби після дощу. Пивні, чебуречні, кіоски з лимонадом. Не всі будуються на законних підставах. 
 
Демонтаж самобудови виконується за рахунок самого власника, з розпорядження виконкому міської ради. Справа в тому, що побудував свою пивну володар закладу на цьому місці незаконно, без будь-яких дозвільних документів. Без договіру купівлі чи аренди землі.
 
Євгеній Михайлов заступник начальника відділу контролю за роміщенням малих архітектурних форм та тимчасових споруд Департаменту теріторіального контролю
 
Земля принадлежит территориальной громаде, городу Харькову. Она предоставлена метрополитену, есть госакт на землю, для строительства соединительной ветки для электродепо Алексеевка. Это социально значащий вопрос, который касается метрополитена и обеспечения города необходимой инфраструктурой для осуществления перевозок метрополитеном. 
 
Метрополітен розпочне будівництво сполучної гілки для олексіївського електродепо після того, як буде демонтовано останню незаконну споруду з тих трьох, що були тут розташовані. В міськраді ж, нагадують: бізнес, без дозвільних документів – марна трата грошей.