Обстріли України, переговори Зеленського та обшуки СБУ – головне за ніч на 5 вересня

05.09.2023 11:22   -

Окупанти атакували одну з громад Дніпропетровської області. За даними ОВА, стріляли з РЗСВ “Ураган”. Знищений приватний будинок, ще дві оселі пошкоджені. Попередньо без постраждалих. Обстріляли і Харківську, Херсонську, Миколаївську та Донецьку області.

ЗСУ закріплюють успіх в районі Роботиного. Про це повідомляють у Генштабі. Так, наші воїни мали успіх у напрямку Роботине – Новопрокопівка, вони завдають вогневого ураження по виявленим цілям противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Сили оборони також продовжують вести наступальні дії південніше Бахмута. Ворог несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Міжнародна федерація водних видів спорту дозволила російським та білоруським спортсменам брати участь у змаганнях у нейтральному статусі, але тільки в індивідуальних змаганнях. На кожній дисципліні – максимум по одному спортсмену з Білорусі та Росії. У Федерації заявляють, що провели опитування серед спортсменів і воно показало, що 67% респондентів підтримують участь окремих нейтральних спортсменів, які відповідають критеріям.

Дмитро Кулеба анонсував переговори Зеленського та Ердогана щодо результатів зустрічі з путіним. Він також наголосив, що у відносинах між лідерами України та Туреччини існує довіра.

СБУ проводить десятки обшуків у кількох областях через зловживання на відновленні енергетики. Як повідомили у прес-службі відомства,  правоохоронці проводять слідчі заходи у рамках раніше відкритого кримінального провадження, що стосується зловживань на відновленні енергетики. Наразі у декількох областях здійснюються понад 20 обшуків.

ОСТАННІ НОВИНИ