Обществу инвалидов Коминтерновского района – 25 лет

12.04.2016 15:19   -
Автор:
Всих цих людей об"єднує одна справа і одне товариство – Товариство інвалідів Комінтернівського району. Чверть віку ці люди, що і САМІ з певними обмеженими можливостями, допомагають таким, хто за волею долі також втратили здоров"я і набули інвалідності. Кажуть, ось так гуртом долають життєві труднощі, вирішують проблеми, переймаються разом і в радості, і в горі, але ніколи не втрачають оптимізму.    
 
 
Ніна Гавартас активістка  Товариства інвалідів Комінтернівського району 
 
Самое интересное не падать духом и иметь рядом хороших, верных друзей и в обществе у нас таких людей достаточно. 
 
Сьогодні Товариство інвалідів Комінтернівського району відзначає 25-ти річний ювілей. І ця дата стала святом для всіх районних активістів, невгамовних і небайдужих людей, готових завжди прийти на допомогу іншим.  
 
Світлана Лещенко заступник голови адміністрації Комінтернівського району 
 
25 лет это говорит о том, что они необходимы, они нужны, о том что они работают. Они наши помошники, они как зажигалочки для нас, потому что своим задором они показывают нам пример, пример добра и энергии, всему. У нас субботники они всегда приходят, ни одно мероприятие без них не обходится. Поэтому только спасибо им за всё.
 
А самі ювіляри свою роботу сприймають не як тягар, кажуть, працюють за велінням серця і саме в цьому вбачають сенс свого життя.  
 
Лідія Колеснік голова Товариства інвалідів Комінтернівського району 
 
Для того, чтобы людей организовать, чтобы они не чувствовали себя одинокими, были в коллективе и жили, не прозябали, а жили, мы и создали эту организацию. Она постоянно растёт, была маленькая, теперь большая, у нас своё помещение. Спасибо за аренду городу, нам очень помог. Исполком много помогает. Люди рады и говорят, что Общество это наш 2-й дом. 
 
І за таку активну життєву позицію, досягненння у громадській роботі, творчості та спорті – вітання від адміністрації району, депутатів міста і області та народних депутатів України. І заслужені нагороди – подарунки, почесні грамоти та подяки.