Общественность требует отставки главного копа Харькова Ольги Юськевич

21.09.2016 14:03   -
Автор:
Засідання громадської ради при міністеріві внутрішніх справ пройшло в Харкові. У залі депутати міськради та члени громадських організацій. В президії керівництво нацполіції області, патрульної поліції міста та радник міністра внутрішніх справ. Приїхали, аби вибудувати план спільних дій.
 
Володимир Мартиненко радник міністра внутрішніх справ, голова Громадської ради МВС  
 
Ми плануємо створити робочу групу  по співпраці, взаємодії з органами, який координується міністром внутрішніх справ. Активних представників громадськості ми залучимо до роботи громадської ради у формі експертів. 
 
Громадськість відразу за наболіле.   
 
– За последние три года на сессии горсовета не выделялось ни оного земельного участка под так называемые малые архитектурные формы. Тем не менее, десятки тысяч их установлено. И "разливаек" так называемых, торговля сигаретами у школ, учебных заведений и где попало.Это видят и участковые, и полиция в курсе дела.
 
Та реакції ні на практиці, ні на заяви, скаржиться чоловік, досі немає, тому просить радника міністра втрутитись. 
 
Обращаюсь к Вам ув. Владимир Александрович, с заявлением. Может «громадська рада» при наших доблестных правоохранительных органах сможет подействовать чтобы вместе с общественными организациями работала наша полиция. Тут отписки приложены. 
 
А Микола Товстяк з люстраційного комітету громадської ради при облдержадміністрації. Прийшов на зустріч зі стусом паперів. Серед них заява з вимогою звільнити очільницю патрульної поліції Харкова Ольгу Юськевич. За її відставку, говорить, виступили громадсько-політичні організації області та рада ветеранів дорожно-патрульної служби відомства. 
 
Микола Товстяк перший заступник люстраційного комітету громадської ради при ХОДА 
 
Не може керівник виконувати обов'язки, не маючи досвіду роботи дорожньо-патрульної служби , не може очолювати підрозділ та людина яка не знає може віддати приказ стріляти чи не можна.  Як можна було допустити, щоб співробітники скоїли такі дорожно-транспортні пригоди, при яких гинули люди. Скільки розбито службових автомобілів. Скільки відмінено рішень постанов працівників поліції на неправомірні дії поліцейських Харківщини. 
 
Ігор Назаренко  заступник начальника ГУНП в Харківській області
 
На сегодняшний день патрульная полиция, пока управления патрульных полиций во всех областных центрах и городах подчиняются Нацполиции Украины. Мы с ними взаимодействуем только в оперативном плане . Как-то задержать преступника, оказать помощь в розыске автомобиля. Все остальное будет комментировать глав..национальная полиция, я не в праве комментировать.