Обрезка, обкопка и сбор остатков листвы. Дворники проводят благоустройство придомовых территорий

31.03.2016 12:03   -
Автор:
У Харкові триває весняний благоустрій прибудинкових територій. Кожного дня по місту по всіх його районах над прибиранням територій працюють бригади двірників. Сьогодні одне з місць де розгорнулися роботи – двір 304 будинку по проспекту Гагаріна, це у Червонозаводському районі. 
 
Людмила Пономаренко начальник дільниці №4 КП "Харківблагоустрій" Червонозаводського району
 
У нас на территории на 4 участке 141 двор, который после зимы вычистить, выгрести от листвы, которая ещё оставалась на деревьях, а потом упала. Сделали подрезку кустарников. В настоящее время 138 дворов очищены уже. 
 
Також двірники у цьому дворі обіцяють розбити квіткові клумби. Кажуть, розсада для них вже підростає. З приходом теплої та бездощової погоди пофарбують і лави для відпочинку та сміттєві контейнери. Незабудуть навести лад і на дитячому майданчику. 
 
Олег Карпєєв начальник дільниці №61 КП "Жилкомсервіс" Червонозаводського району
 
В рамках благоустройства города на данном адресе планируется установить хозяйственную площадку для сушки белья и стойку для выбивания ковров. Много лет жильцы просили им установить сушки для белья так как его негде сушить. До этого они его сушили на двух кривых столбах. В этом году им установят новую хозплощадку. 
 
Вже зовсім скоро у Харкові стартують загальноміські суботники на які комунальники запрошують і городян. Про час та місце проведення робіт обіцяють повідомляти об'явами на під'їздах. Всіх бажаючих, хто хоче взяти участь у благоустрої власного двору обіцяють забезпечити всім необхідним інвентарем.