Обновление сайта “Инвестиционный атлас города Харькова”. Предприниматели теперь могут получить онлайн-консультации. Эта услуга доступна исключительно харьковчанам

11.02.2016 15:50   -
Автор:

Онлайн-консультації підприємці можуть отримати на сайті «Інвестиційний атлас міста Харкова». Який працює вже кілька місяців. І нині, – розповіли у міськраді, інтернет-ресурс вчергове оновили.

Андрій Проскурін директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку

Запущен недавно новый сервис. Это консультирование онлайн. Когда люди, которые не имет знаний по правилам составления инвестиционного проекта и составления бизнес-плана, могут в режиме онлайн получить соответствующую консультацию. Чтобы правильно оформить необходимые документы.

Цей розділ сайту разом з оналйн-чатом працює два дні на тиждень, по дві години. В понеділок, з дванадцятої. І у середу, з другої години дня. Отримати таку дистанційну допомогу, – додали фахівці, можуть виключно харків'яни.

Андрій Проскурін директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку

Поставлен специальный, такой, фильтр. Когда только жители города Харькова, вернее IP-адреса, которые в городе Харькове, могут воспользоваться этим сервисом. Наша ж задача: продвигать инвестиционные проекты не города Киева, не города Днепропетровска, а города Харькова.

Онлайн-консультації – не єдине нововведення у систему. Як повідомили в Департаменті підприємництва та споживчого ринку, на цьому ж сайті також з'явився новий розділ. Він має назву «Інвестиційний гід». Тут можна докладно дізнатися, як підприємцям налагодити співпрацю з партнерами. Обидва цих оновлення, – впевнені у мерії, стануть в нагоді харківським бізнесменам для найефективнішого розвитку їхньої діяльності.