Обновление Павлова поля

02.08.2012 18:01   -
Автор:

Біля будинків у мікрорайоні Павлового поля кипить робота. Тут зранку до вечора працюють будівельники. По проспекту Леніна шістдесят чотири вже відремонтували декілька під"їздів.

Максим Крайнюк ,будівельник:

-Подьезды делали, восемь подьездов, покрасили, поштукатурили. Там, где порогов нет- сделали пороги. В некоторых местах опоры меняли, было все на грани завала.

Ірина Костирко ,мешканка будинку №64 по проспекту Леніна:

-Было ободранное. Все-таки лучше стало, чем было. Жолтеньким покрасили, синеньким покрасили, и деревья посрезали. Установили детскую площадку.

Біля цього будинку встановили і спортивний майданчик, лави, урни для сміття. Робота триває й біля інших домів. По вулиці Двадцять третього серпня сорок дев"ять відновили всі вхідні групи. Поруч- позпилювали старі дерева. Тепер черга дійшла й до сусіднього будинку, сорок дев"ять А -розповідають будівельники. Тут пройдуть такі ж роботи. Окрім того, у домах відремонтують цоколі.

Сергій Хазан ,будівельник:

-Это все оббивается, будет штукатуриться, краситься, делаться. 23 Августа-47, 51, 55, 43-а, 51-а и 41-а.

Не забули тут і про малечу та спортсменів. Вже стоїть спортивний та дитячий майданчики. Ремонтують тут і дорожнє покриття.

Але не всюди вдасться оновити тротуари, – кажуть будівельники. На всі прибудинкові території коштів не вистачає. До того ж, капремонту ці території не бачили десятки років. Та найбільш проблемні з них – на контролі міського голови Геннадія Кернеса та народного депутата Валерія Писаренка.

Валерій Писаренко ,народний депутат України:

-До этого мы собирали опеределенные заявки, люди жаловались на те или иные жилищно-коммунальные условия, отсутствие бытовых условий, кроме того роботы  благоустройства. Жители этого микрорайоны вышли нам на помощь, кто-то показывал, что надо делать, кто-то помагал делать.

Надалі ремонтні роботи продовжуватимуться, -каже Валерій Писаренко. Проходитимуть вони не тільки на території  Павлового поля, а й в інших куточках Дзержинського района.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия.