Обласна та міська організації Партії Регіонів підбили підсумки роботи

25.01.2013 21:19   -
Автор:

Театр імені Пушкіна переповнений. Усі місця зайняли члени міської організації Партії Регіонів. Вони з"їхались на установчу конференцію. Підбили підсумки роботи за минулий рік. Кажуть: рік був важкий, але результативний. Це і вдало проведене Євро – 2012 і перемога у парламентських виборах. Тепер плани не менш амбітні – розвиток Харкова невпинними темпами. Сприятиме цьому створене у раді потужне "харківське лоббі".

Геннадій Кернес голова Харківської міської організації Партії Регіонів

-Наша задача на ближайшие годы максимально реализовать этот мощный потенциал для социального развития нашего города, для возрождения величия нашего Харькова, студенческого, научного, промышленного, культурного, делового центра нашей страны.

Натомість, підкреслив мер, щодня їх роботу критикують та влаштовують провокації.  

Геннадій Кернес голова Харківської міської організації Партії Регіонів

-Мы не против оппозиции как таковой. Мы против слабой бесхребетной опозиции, которая не в состоянии даже разобраться в своем собственной лагере. Мы противопоставляем реальные дела. За нас говорят и обновленный парк Горького, реконструированная площадь Конституции,  з нас говорят возрожденные парки, скверы в каждом районе города, заасфальтированные дороги, новые автобусы и троллейбусы, отремонтированные подьезды, освещенные безопасные дворы.

Окрім підбиття підсумків, однопартійці визначили кандидатів в депутати міської ради на проміжних виборах. Відбудуться вони двадцять четвертого лютого. По дванадцятому виборчому округу балотуватиметься голова адміністрації Жовтневого району Тетяна Цибульник. Досвіду роботи на благо міста їй не займати. Тож вже зараз вона знає якими питаннями буде займатися, як депутат міськради.

Тетяна Цибульник голова адміністрації Жовтневого району

-Это благоустройство и приведения в порядок зон отдыха, парков. Тем более у нас в планах реконструкция парка ДК Ильича. Это естественно же наши дороги, которые в районе у нас проблемные. Это кровли, вопросы ЖКХ.

По сорок першому округу, це Орджонікідзевський район, балотуватиметься Олександр Гудименко.

Володимир Мисик народний депутат України

-Предлогая этого человека, Гудименко Александра Михайловича, я скорее всего введу такую традицию как репутационное поручительство. То есть когда, мало того он сам выдвигает себе сам, а и партия, и трудовой коллектив.

Не забули на міському партз"їзді і про сьогоднішнє свято – день Тетяни. Привітали всіх молодих партійців. І вже під час обласного з"їзду Партії Регіонів до її лав урочисто прийняли тридцять жінок з таким іменем.

Геннадій Кернес голова Харківської міської організації Партії Регіонів

-Мы сейчас установим рекорд, партийный.

Далі до питань невідкладних. Від обласної організації Партії Регіонів теж висунули своїх кандитдатів на проміжні вибори. Це Михайло Мартинов. Він балотуватиметься у тридцять сьомому окрузі в Зміївському районі. Та Олег Ампілогов. Його округ номер тридцять три у Дергачах.

Олег Ампілогов заступник голови Харківської обласної державної адміністрації

-Я это расцениваю, как проявление высокого уровня доверия Харьковской обласной организации Партии Регионов представлять Дергачевскую териториальную громаду в Харьковском обласном совете. Я вам должен сказать, что Партия регионов- это партия ответсвенных людей. И я отдаю отчет тому какая партийная ответсвенность на меня возложена.

Обласна парторганізація також прозвітувала про роботу у минулому році. Михайло Добкін відзначив: ідеологія Партії Регіонів перетворе Україну на сильну державу. І саме її ідеологія отримає підтримку у дві тисячі п"ятнадцятому році.

Михайло Добкін голова Харківської обласної організації Партії Регіонів

-Я горжусь тем,что год от года результат, который мы предьвляем сегодня обществу становится все более весомым и очевидным. Если в две тысячи десятом году мы начали с того, что спасли страну от дефолта и вернули экономике стабильность, то в 2012-м были сделаны масштабные инвестиции в будущее.

Та пам"ятають у Партії і тих, чий внесок свого часу став неоціненим у розвитку Харківщини. Євгенія Кушнарьова та Валерія Петросова, посмертно, нагородили нагрудними знаками Партії Регіонів. Їх отримали дружини.

Євгенія Кутнова