Новым онлайн-сервисом по закрытию предпринимательской деятельности воспользовались более 1 тысячи харьковчан

03.03.2017 14:11   -
Автор:
За останні два місяці тридцять тисяч підприємців Харківщини припинили свою діяльність, констатують фахівці. І сталося це через те, що наприкінці минулого року внесли зміни до законодавства. Згідно нього всі ФОПи мають обов'язково сплачувати єдиний соціальний внесок. Враховуючи ажіотаж навколо екстреного закриття підприємцями своєї діяльності, в мерії місяць тому і запустити нову Інтернет-послугу.
 
Олег Дробот директор Департаменту реєстрації
 
Где мы полностью дали возможность записаться в онлайне на конкретную дату и время для подачи документов на прекращение предпринимательской деятельности. Она стала очень популярной. И мы анкетируем всех, кто воспользовался данной услугой и наблюдаем исключительно положительные отзывы о её запуске. Так как действительно время ожидания сократилось до пары минут, ты приходишь в указанной время, регистратор тебя принимает и люди, которые находятся в помещении, они тоже нормально к этому относятся, и мы тоже призываем обращаться к онлайн сервису, чтобы не ожидать.
 
Такий сервіс оптимізує роботу і спеціалістів, і підприємцям дозволяє провести процедуру припинення діяльності свого бізнесу, не вистоюючи у кількагодинних чергах.
 
Процедура онлайн-подачі заявки на закриття ФОПу досить проста, кажуть фахівці. Людині потрібно зайти на сайт центру надання адмінпослуг і в розділі припинення підприємницької діяльності заповнити форму. В ній вказати своє ім'я, прізвище та контактні данні. Після з заявником зв"яжеться реєстратор та призначить конкретну дату та час, аби завершити процедуру закриття.