Новый и современный. В Харькове открылся филиал Европейского радиологического центра

12.12.2019 17:00   -
Автор:
У Харкові відкрився Європейський радіологічний центр, що дозволяє проводити комплексну діагностику згідно світових стандартів.  Філіал центру знаходиться на базі міської студентської лікарні. Тепер абсолютно всі пацієнти медзакладу матимуть можливість обстежуватись на сучасному обладнанні. Наразі тут встановлений магнітно-резонансний томограф, що має 48 програм, комп'ютерний томограф останнього зразка та апарат УЗД з еластографією. Обладнання такого рівня перше в Україні. 
 
Марина Бакуменко головний лікар КНП "Міська студентська лікарня" Харківської міської ради
 
Вы знаете, буквально космические технологии и это будет все служить для всего города Харькова и конечно же для наших студентов – это самая прогрессивная часть человечества во всем мире. И поэтому самое прогрессивное тоже должно быть у нас. Это оборудование не только лучшее в Харькове, в Украине – оно на сегодняшний день самое лучшее в Европе.
 
Медичне обладнання та сучасний діагностичний центр – результат плідної співпраці Харківської міськради та інвесторів із Словаччини.  
 
Томаш Зеднічек керуючий компанії "Pro Partners Holding"
 
Ми б хотіли висловити глибоку подяку голові міста, мэру Кернесу Геннадію Адольфовичу за підтримку і за постійну співпрацю з муніципальною адміністрацією. Наша компанія вирішила інвестувати перше в Україні саме в місто Харків. Бо Харків дуже високо розвинене місто і тут особлива атмосфера для інвестицій, нових ідей і розвитку. Ми дуже раді співпраці з містом Харковом і сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та успішною.
 
Взагалі Європейський радіологічний центр співпрацює із міськрадою вже близько 10 років. У Харкові є ще два філіали центру, що надають сучасні послуги діагностики.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
На примере других центров, которые были открыты на базе наших медицинских учреждений, я могу только сказать хорошие слова в адрес центра – спасибо большое от людей, которые постоянно получают квалифицированную помощь, получают квалифицированную диагностику, которая в последующем дает возможность врачу четко определить как лечить больного.
 
В рамках співпраці з містом передбачені тут і безоплатні послуги. Завдяки угоді ініційованій мером Геннадієм Кернесом діагностичний центр проводитиме майже 250 безкоштовних обстежень на рік. Також у рамках домовленостей, загалом всі три філіали діагностичного центру надаватимуть 540 таких послуг на рік.  
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
Я хочу сказать о том, что на договоре аутсорсинга мы работаем с Европейским центром радиологическим и они социально направленное предприятие, они помогают городу, в том что дают бесплатно возможность определенному количеству пациентов пройти через их систему. И я хочу сказать им только спасибо. А мы стали заказчиками вашей услуги и будем продолжать в этом направлении.
 
А продовження плідної співпраці дає поштовх не тільки надавати висококваліфіковану меддопомогу харків'янам, а й розвивати медичну сферу у Харкові.