Новый глава района и современный диагностический центр

20.06.2012 17:41   -
Автор:

Голова Харківської області знайомлячи колектив з новим керівником району, повідомив, їх колишній керманич не залишиться без роботи. Віталій Панов, який більше двох років керував Вовчанським районом стане заступником губернатора і очолить Департамент з аграрного розвитку.  Новому ж голові – важливе завдання – вивести  район у лідери області. П’яте місце в регіоні за показниками минулого року – це ще не межа для Вовчанська, впевнений губернатор.       

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

-Такая работа и такая преемственность возможна когда есть единение всех ветвей власти. Когда не вырубают под корень, то что было сделано до, а эволюционным путем развивают все лучшее и усиливают ту работу, где есть для этого возможности.

Сергій Мотузний до того, як очолив Вовчанський район, багато років працював заступником голови райдержадміністрації у Чугуївському районі, тож готовий виконувати завдання, які ставлять перед ним.

Сергій Мотузний ,голова Вовчанської райдержадміністрації:

-Самое главное это сохранить стабильность, самое главное сегодня объединить людей, поднять моральный дух, тем более что у нас впереди и выборы в Верховный совет, будет очень много политических баталий, надо сделать так, чтобы общество было спокойно, стабильно и этими задачами я буду занимать в этом районе.

Перші кроки на посаді, для нового голови райдержадміністрації розпочалися зі свята -  у райлікарні – відкрили новий  діагностичний центр. Сучасні цифрові апарати надійшли в район у рамках програми створення  в області єдиного медичного простору..

Олександр Тютюнник,  завідувач рентген відділення Вовчанської центральної районної клінічної лікарні:

-Он делает практически все рентген исследования, какие есть в рентгенологии, можно сделать: и гинекологии, и в хирургии, и в гастроэнтерологии.

Вартість мамографа – шістсот тисяч гривень, рентген комплексу – два мільйони.  Вовчанськ був останнім містом області, де обладнали новий діагностичний центр. В усіх десяти міжрайонних центрах вже працюють такі апарати, також сучасні рентген-кабінети з’явилися і у сімнадцяти районних лікарнях.         

Ігор Шурма ,заступник голови Харківської облдержадміністрації:

-Ми по області маємо повністю закриті новими апаратами медичні установи. Місто Харків у минулому році встановило 18 апаратів, і ще 15 цього року встановлено, щоб всю ланку первинних відділень забезпечити рентген апаратами.

Андрій Соловйов, Ігор Луханін, Харьковские Известия.