Новий друг фінансує війну? Прем’єр-міністр Британії про бізнес своєї дружини в рф

06.11.2022 11:00   -

Дружина нового прем‘єр-міністра Великобританії Ріші Сунака має бізнес у рф. Йдеться про частку в індійській компанії «Інфосіс», що займається ІТ-консалтингом. «Діяльність усіх компаній – це їхня справа», – сказав Сунак в етері Sky News. І він не вважає, що таким чином його родина фінансує обстріли України. «Не думаю, що це такий випадок», – сказав прем‘єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи продовжить Британія підтримувати Україну після обрання нового прем‘єр-міністра. Перший коментар Ріші Сунака

«Змін у ядерній позиції Росії не спостерігається», – заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг в інтерв’ю виданню NTV. Водночас, якщо рф застосує таку зброю – характер конфлікту зміниться, а переможців у війні не буде. «Тому ми ставимося до цього дуже серйозно”, – заявив Столтенберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 країни альянсу вже підтримали. Чи приймуть Україну до НАТО за пришвидшеною процедурою?

В Офісі Президента закликають не запрошувати путіна на саміт G20. «Це абсолютно неправильний сигнал для глобальних політичних еліт. Особливо для бажаючих одягти «корону автократа», – написав у своєму Телеграмі радник керівника ОП Михайло Подоляк. Адже той, «хто чинить геноцид в Україні – має бути ізгоєм», – впевнений він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Зеленського та путіна на саміті G-20: Президент України відмовляється їхати на захід