Новые шоу и сценарии. Как отпразднуют Новый год и Рождество в парке Горького

23.12.2019 15:02   -
Автор:
У парку Горького активно готуються до новорічних та різдвяних свят. У цьому році організатори оновили розважальну програму та додали нові шоу. Вже 25 грудня – відкриватиметься ялинка та будиночок Діда Мороза, що працюватиме с 12 дня до сьомої вечора. А новорічну ніч почнуть святкувати з дев'ятої години вечора 31 грудня. Більше того, на всі зимові канікули у парку підготували тематичні ігри, конкурси та танцювальні і вокальні номери.   
 
Станіслав Лущ головний режисер КП "Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького"
 
К Новому году готовятся новые шоу, новые программы. Очень страшные сказки новогодние от творческой студии "Пингвин". Развлекательное шоу на логове Билли Кида – новое шоу. Новая шоу-программа в Развлекательном центре – она будет называться "Конкурс лучшего волшебника". Так же готовится от группы аниматоров парка  замечательная сказка про зимних принцесс, очень интересная, мы ее можем увидеть несколько раз на протяжении всех новогодних каникул.
 
Марафон свят триватиме з 25 грудня до 12 січня. А щоб дізнатися більше про розважальну програму і не пропустити найцікавішого, можна скористатися анонсами на офіційному сайті парку Горького.