Новые аттракционы на протяжении 3-х дней покатали около 80 тысяч харьковчан

27.08.2012 21:53   -
Автор:

У вихідні у парку Горького чи не все місто. Тисячі городян прийшли відпочити в Харківському Діснейленді. Кажуть, довго чекали на його відкриття, тож стримуватися і зволікати з візитом сюди ніхто не став. Через те і черги до атракціонів нікого не бентежили. Головне – враження. Найбільше їх виявилося від колеса огляду. Аби оглянути місто з висоти п"ятдесяти п"яти метрів, кажуть городяни, готові і почекати.

Віра, відвідувачка парку Горького:

-Город весь видали, угадывали, где какие районы, так вообще бесподобно! бесподобно! впечатлений масса.

Ганна та Володимир ,відвідувачі парку Горького:

-Замечательно, очень понравилось, видно всё, высоко, чётко, поэтому довольны 00:10 (СК) 00:18 самые высокие здания Харькова явно видны, весь пейзаж, весь город, вернее не сам город, а вот эта зелень, насколько красив город.

І навіть фонтан перед колесом малеча облюбувала для ігор.

Аріна та Сніжана, відвідувачі парку Горького:

-Вообще здесь столько всего такого, супер! да, парк просто супер у нас сделали 00:09  (СК) 00:19 ну єто наподобие Диснейленда, всегда мечтала сходить туда.

А от любителі захоплюючих дух вражень вишукалися до більш екстремальних атракціонів – американських гірок та башти падіння.

Олексій ,відвідувач парку Горького:

-Захватывающие впечатления, когда летишь вот над 30 метрами, просто бомба.

Аби погуляти в оновленному парку люди приїзжають не лише з різних куточків Харкова. Є тут гості і з інших міст України і навіть Росії.

Олена, відвідувачка парку Горького:

-Мы из Омска, нам очень понравился ваш парк и аттракционы понравились, всё замечательно.
.
Поліна, 4 роки:

-Как тебе кататься? хорошо! понравилось? – да.

Просто пройтися алеями парку, відпочити у тіні дерев на лавах та насолодитися музикою. У парку Горького кожен знайшов чим себе зайняти. І для кожного віку тут своя розвага.

Роман, відвідувач парку Горького:

-Всё ярко красочно,есть отдельно детская зона, зона для взрослых, это конечно хорошо, что разделили  по зонам.

Іван та Анастасія Щербак ,відвідувачі парку Горького:

-Всё хорошо тут, и убирают отлично, я смотрю, и с туалетами нет проблем никаких, с тем как біло раньше так что всё замечательно.

Порівнювати з тим, що було, складно, кажуть харків"яни. Бо це незрівнянно.

Оксана, відвідувачка парку Горького:

-Очень понравилось, уровень совсем как в Европе, чувствуешь себя настоящим европейцем, а не просто какие-то старые аттракционы.

Не менше людей відпочиває в Харківському Діснейленді і ввечері. Тут збирається молодь, призначають побачення, гуляють з дітьми. І – фотографуються. Бо і ввечері парк вражає – він сяє різнокольоровими вогнями. І вабить вже зовсім іншою, але не меншою красою.

Михайло Добкін, голова Харківської обласної державної адміністрації:

-Мы получили ещё один плюс в плане инвестиционной привлекательности города Харькова, Харьковской области да и всей Украины в целом, потмоу что в первые дни было замечено большое количесвто российских посетителей. Дальше будут передавать свои эмоции и количество иностранных посетителей будет расти

Анастасія Полякова Євгеній Дроботов, Харьковские Известия.