Новий автобусний маршрут Стара Покровка-Харків

20.09.2012 21:26   -
Автор:

Раніше, щоб дістатися до найближчої зупинки громадського транспорту в сусідньому селищі, необхідно було пройти пішки три кілометри. Кожного дня для мешканці Старої Покровки дорога до роботи або до лікарні перетворювалася в не аби яке випробування.

Інна Дьякова мешканка с. Стара Покровка  

-Этот промежуток они проходят в любую погоду и в дождь, и в слякоть, и в жару.

Катерина Трубчанінова мешканка с. Стара Покровка 

-Я и за полчаса туда не дойду, а сейчас пожалуйста вот. Очень хотелось. Большая благодарность всем кто о нас побеспокоился.

Запуск нового маршруту Стара Покровка-Харків, для майже тисячі мешканців селища, – не тільки полегшення життя, а і можливість частіше бувати у Першій столиці.

Варвара Кривошеєва мешканка с. Стара Покровка

-Дай бог здоровья тому кто сюда пустил нам. Я уже забыла какой он Харьков, ноги болят не могу ходить до поезда. А так я сяду тут и поеду/.

Облаштувати нову автобусну зупинку – тільки пів справи, розповідає ініціатор проекту розширення обласної транспортної мережі народний депутат України Дмитро Шенцев. Для подовження автобусного маршруту шляховикам довелося добре попрацювати: розширити дорогу до необхідних шести метрів та провести ремонт дорожнього покриття.

Фінансуються роботи з розширення транспортної мережі за позабюджетні кошти. І приклад Старої Покровки не одинокий, каже Дмитро Шенцев. За останній час на Слобожанщині регулярно, з урахуванням потреб місцевих мешканців, впроваджуються нові транспортні маршрути.  

Дмитро Шенцев народний депутат України
 
-У нас сегодня практически ежедневно есть такие пусковые объекты, это прекрасно, это говорит как раз о том, что такие вещи это ежедневная обыденная работа. Но я как человек не могу воспринимать это как обыденность. Почему, ну видите люди радуются, и когда ты видишь радостные лица людей это вселяет такое количество энергии, и желания работать еще лучше, что не оставляет равнодушным. Я тоже радуюсь с людьми, получил заряд энергии, и еще раз убедился, что мы на правильном пути.

З Дмитром Шенцевим згодні і місцеві мешканці, які вже підготували для свого народного депутата наступний наказ – продовжити автобусний маршрут ще далі до іншого краю села.

Андрій Соловйов, Сергій Перець, Харьковские Известия.