Нові тротуари та безпечні пішохідні переходи – комунальники Харкова працюють у різних районах (відео)

29.05.2023 14:53   -

У Харкові продовжують активно працювати комунальники. У різних районах міста можна на власні очі побачити, як зокрема облаштовують тротуари. У КП “Шляхрембуд” звітують: роботи проводять по проспекту Архітектора Альошина, вулиці Межлаука, вулиці Полтавський Шлях, вулиці Ахієзерів. Спеціалісти знімають старий шар асфальту та зношені бордюри і після цього замінюють все на нове. Тротуари ремонтують як у житлових кварталах так і у центральній частині міста. Роботи, кажуть комунальники, проводять  комплексно аби мінімізувати незручності для місцевих.

Також на вулиці Гіршмана продовжуються роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки. У КП “Шляхрембуд” кажуть, за минулий сезон розмітка на пішоходних переходах вже майже стерта, тож працівники взялися до її відновлення. Зебри на переходах відновлюють і у інших частинах міста.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Працюють і з світлофорними об’єктами. Так на вулиці Полтавський Шлях працівники КП “Харків-Сигнал” продовжують замінювати та ремонтувати світлофорні стойки, оновлювати деталі у самих світлофорах та реконструювати дорожні знаки. Об’єкти перевіряють спеціалісти, а потім надійно закріпляють на місце. Займаються і оновленням пішохідної огорожі по вулиці Любові Малої. Новенький паркан встановлюють біля проїжджої частини.

Не забувають і про мережі зливової каналізації. Так спеціалісти КП “Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації” ремонтують горловину оглядового колодязя по вулиці Полтавський Шлях. Подібні роботи, кажуть комунальники тривають регулярно та у різних районах Харкова

ОСТАННІ НОВИНИ