Нові пункти обігріву та харчування для харків’ян у школах – рішення виконкому міськради

03.11.2022 10:59   -

Підготовка до найскладнішої зими Харкова. Муніципалітет продовжує облаштовувати спеціальні пункти обігріву, що функціонуватимуть на випадок аварійної ситуації чи то відключення електроенергії або опалення. Обігрітися жителі міста зможуть у школах, на зупинках-укриттях, на станціях метрополітену та у спеціальних наметах. І зараз рішенням виконкому міськрада виділяє додаткові кошти на розміщення пунктів обігріву для мешканців Харкова.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Пропонується виділення з резервного фонду бюджету Харківської міської територіальної громади коштів в сумі 5 мільйонів 6 461 гривня на придбання каркасних та нових палаток з утеплювачами до матеріального резерву міста Харкова. Це ми будемо облаштовувати пункти обігріву. Немає заперечень? Хто за, прошу голосувати. Проти? Утримались? Одноголосно. Дякую.

Ще одне питання, що розглядали на засіданні виконкому – це організація харчування для незахищених категорій населення. Планується, що такі пункти розміщуватимуть у школах Харкова.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Харківська міська рада ініціює питання організації харчування незахищених категорій населення на базі закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності міста Харкова. Немає заперечень? Немає. Хто за прошу голосувати. Проти? Утримались? Одноголосно. Дякую.

Також було розглянуто питання стосовно підтримки дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. У рамках профільної програми міська рада продовжує піклуватись про цю категорією населення.