Нові пункти безкоштовного харчування, весняний благоустрій та супровід дітей-сиріт – рішення виконкому Харківської міської ради

29.03.2023 19:07   -

Забезпечення функціонування Харкова та створення комфортних умов для його жителів – саме такі рішення ухвалюють на засіданні виконкому Харківської міської ради. Серед питань, що розглядали на черговому засіданні було і створення нових пунктів безкоштовного харчування. Їх кількість поступово збільшується.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Про організацію харчування незахищених категорій населення Харківської міської територіальної громади. Ще ми приймаємо – це стосується відкриття пунктів безоплатної роздачі їжі в Салтівському та Київському районах і усього у нас буде в 9 районах міста 37 пунктів. немає заперечень? Хто за прошу голосувати. Проти? Утримали? Дякую.

Також ж було розглянуто питання соціального супроводу дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. У рамках профільної програми міська рада продовжує піклуватись про цю категорією населення. Обговорювали і питання щодо роботи Прозорих офісів у різних районах Харкова – так у планах оптимізувати роботу з питань пенсійного забезпечення. Ще одне обговорення стосувалось і Інституту протезування – його хочуть передати на баланс міста.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Про затвердження техніко-економічного обґрунтування передачі єдиного майнового комплексу “Українського майнового комплексу Інституту протезування протезобудування і відновлення працездатності” з державного до комунальної власності Харківської міської територіальної громади. Нема заперечень ні в кого? Нема. Хто за прошу голосувати. Дякую.

Окремий блок питань стосувався і весняного благоустрою. Всі питання, що були розглянуті на засіданні та стосувалися стабільного функціонування мегаполісу і комфорту для його жителів були одноголосно підтримані членами виконкому.

ОСТАННІ НОВИНИ