Нове поліклінічне відділення відкрили у мікрорайоні Аеропорту

06.09.2012 19:22   -
Автор:

Якісний ремонт та сучасне обладнання. Так виглядає нове поліклінічне відділення, що відкрили у мікрорайоні Аеропорту. Що воно потрібне, півроку тому озвучили керівникам міста та представникам депутатського корпусу місцеві мешканці. Тут проживає городян понад три із половиною тисячі. Більшість з них – люди похилого віку.

Лідія Лещенко мешканка мікрорайону "Аеропорт"

-Говорят, что здесь все процедуры, и анализы. а это уже красота. Не ездить куда-то с нашими больными ногами. А на месте всё-таки. Это просто здорово.

Так, у новому медичному відділені можно пройти обстеження, виміряти тиск, зробити потрібні ін*єкції. Є облаштовані кабінети, в яких пацієнтів приймають і гінеколог, і отоларинголог, і хірург. Врахували тут і побажання матусь.

Алла Бобейко головний лікар міської клінічної лікарні №13

-Во время підготовки этого помещения мы получили дополнительные вопросы о том, чтоб здесь работал, всё-таки и педіатр. Потому что здесь тоже тисяча деток. И сегодня мы решили вопрос.

У повноцінному режимі це поліклінічне відділення запрацює з наступного понеділка. Та на цьому об*єкті розвиток мікрорайону не завершиться.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-Мы стараемся сделать так, чтобы люди не чувствовали разницы, где они живут: в центре или на окраине Харькова. Филиал поликлиники – это 1 шаг, благоустройство – 2 шаг. Мы работаем над тем, чтоб здесь был современный магазин, чтобы здесь была совремнная аптека, здесь были современные зоны отдыха.

А ще керівники міста потурбуються про якісне харчування місцевої малечі.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Пункт детпитания, молочная фабрика-кухня, филиал в 90 школе. И те родители, которые планируют иметь детей, или уже имеют детей – все смогу здесь по месту получать детское питание.

Такі кроки направлені на відродження мікрорайону Аеропорту, підсумував мер. І створення для місцевих мешканців комфортних умов проживання.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия