"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Нова транспорта розв’язка на перехресті вулиць Героїв Праці та Шевченка

На перехресті вулиць Героїв Праці та Шевченка – відкрили нову двосторонню дорогу. Вона стала частиною перехрестя. Тепер можно безперешкодно проїхати і на Салтівку, і у бік Журавльовки. Без затримок та без заторів.

Олена Завгородня кореспондент

-Допомагають регулювати рух на цьому перехресті і світлофори із таймером. Вони наочно демонструють, коли, можно стартувати і водіям, і пішоходам.

Такі нововведення – необхідні, кажуть водії. Бо не так давно проїжджати через перехрестя  – було досить складно.

Вадим водій

-Потому что здесь всё время пробка. Там главная дорога, вниз спускается машина, налево практически нереально было повернуть. Много ситуаций и аварийных было, и всё остальное.

Валерій водій

-Я здесь езжу постоянно. На утро здесь, чтоб проехать на работу 9 км – мне надо было 40 минут. А сейчас я буду за 10 минут проезжать, и всё.

Заторів поменшало, фахівці сподіваються, що так буде і надалі. Для того, щоб водії швидше адаптувалися, на перехресті встановили стаціонарний пункт Державтоінспекції.

Артем Машкін старший сержант Державтоінспекції

-Пустили в 2 ряда движение, разгрузили даный перекрёсток. Люди, правда, ещё сильно теряются – куда ехать. Я думаю, что ещё недели 2, люди привыкнут и начнут более внимательно ехать. Все мы, люди, ошибаемся. Новшество. Мы здесь для этого сейчас и находимся: людям помагать, рассказывать, объяснять.

А ще у, якості шпаргалки, на мосту перед перехрестям, і на новій дорозі встановили тимчасові розділові відбійники. Згодом їх замінять на звичайну размітку. Але це зроблять тільки після того, як комунальники закінчять повну реконструкцію роздоріжжя та території навколо.  

Сергій Дульфан директор Департаменту транспорту і зв'язку

-Здесь будет ещё 1 слой асфальта. На зелёной зоне – нужно закончить благоустройство, там сделана тротуарная часть для пешеходов. Будет перенос остановочного пункта. Остановку мы должны будем оттянуть от пересечения для того, чтобы обеспечить безопасность людей, которые подъезжают общественным транспортом.

Завершити роботи на перехресті, шляховики планують вже навесні.

Олена Завгородня Олег Синицький Харьковские Известия