Нова каденція народних депутатів в роботі і в Парламенті

27.12.2012 21:18   -
Автор:

Інтереси Першої столиці, завдяки команді харківських парламентарів, були враховані в новому держбюджеті. На соціально-економічний розвиток Харкова- кошторис наступного року складає 24 мільйони гривень. Хоча, як зазначає народний депутат Ірина Горіна, цього ще вкрай недостатньо. Тож одна з першочергових задач нардепів – виділення додаткових бюджетних коштів.

Ірина Горіна народний депутат України

-Мы сейчас уже подготовили ряд документов, которые показывают, что нам очень нужно ещё порядка такой же суммы около 30 млн. на следующий год, для того, чтобы какие-то ключевые серьёзные моменты решить. Конечно же метро. 300 млн. на метро – это архи важные, за которые мы будем бороться, потому что это всем жителям нужно. Вот это наши задачи, которые связаны с бюджетной политикой.

Плани щодо подальшого благоустрою Харкова і безпосередньо округу Ірини Горіної, до якого входить Фрунзенський, Комінтернівський і частина Орджонікідзевського районів міста – визначено, зазначає нардеп. Тож попереду, каже, робота згідно предвиборчої програми – вирішення нагальних питань житлОво-комунальної сфери, освіти та медицини. І як обіцяла, основними напрямками діяльності залишаються допомога людям похилого віку та дітям.     

Ірина Горіна народний депутат України

-Люди старшего возраста. Безусловно они нуждаются в максимальной поддержке, заботе, любви нашей, опеке – это первое. Второе – это конечно же дети и самые маленькие и постарше, которые заканчивают школу, вступают во взрослую жизнь и поступают в ВУЗы и будут искать своё первое место в жизни и первое рабочее место – потому что это наше будущее.

За словами Ірни Горіної, продовжуватимуться і зустрічі з ветеранами, і творчі конкурси та фестивалі для молоді. А ще серед ініціатив нардепа – призначення іменних стипендій найталановитішим учням, впровадження разом з Малою Академією Наук нової освітньої програми в дитсадках, та створення центрів для відпочинку людей похилого віку.   

Ірина Горіна народний депутат України

-Вот это то основное, чем я буду заниматься всё время и в ближайшее время. И каждый год перед своими избирателями буду отчитываться о том, что сделали, какие планы на следующий год, вот так как сейчас, для того, чтобы люди поняли, что мы движемся согласно намеченому курсу.

А для того, щоб у мешканців був постійний контакт з депутатом, приймальні Ірини Горіної, працюватимуть як і раніше. Прийоми проводитиме як особисто сама нардеп, так і її помічники.

Анжела Сушко, Сергій Перець, Харьковские Известия.