Німці радять лікувати Тимошенко декілька місяців

13.04.2012 18:53   -
Автор:

Від дня останнього візиту закордонних спеціалістів минуло два місяці. Тоді вони оглядали Тимошенко і лишили реконмендації стосовно лікування.

Карл Макс Айнхойпл голова правління клініки "Шаріте – університетська медицина" (Берлін)

-З того часу, коли ми були у Харкові і оглядали Тимошенко пройшов не один тиждень. Тож як почуває себе зараз ув"язнена ми не знаємо. Сьогодні ми знов відвідаємо пані Юлію і зробимо висновки стосовно стану її  здоров"я. Обговорювати його будемо лише з тими, з ким вона це дозволить.

Та навіть після візиту німецьких і канадських лікарів, ще у лютому леді Ю відмовилась від стаціонарного лікування у Першій столиці. Тим самим ускладнила ситуацію зі станом свого здоров"я, впевнені як українські медики так і їх закордонні колеги. Серед лікарень, які були запропоновані Тимошенко обрали п"яту центральну клінічну. Там відвели для одужання бранки цілих три кімнати з усіма умовами.

Раїса Моісеєнко перший заступник Міністра охорони здоров'я

-Эта больница имеет очень серьёзную реабилитационную базу, она является базой клинической базой трёх медицинских ВУЗов. И самое главное, что на сегодняшний день эта больница готова по материально технической базе обеспечить все до одного пункта, которые были написаны международной медицинской комиссией в рекомендациях для диагностики и возможного лечения Юлии Владимировны

Німецькі лікарі вирішили оглянути цей медзаклад і зробити свої висновки стосовно умов лікування лідерки білосердешних. Але наголосили навіть при всіх умовах, воно може затягнутися на кілька місяців.

Норберт Хаас професор клініки "Шаріте – університетська медицина" (Берлін)

-Я вважаю, що лікування вимагатиме декількох місяців, оскільки її хвороба триває більше півроку. Але скільки воно триватиме – невідомо.

Свої висновки німецькі експерти викладуть в письмовому вигляді і офіційно надішлють українській стороні і самій Юлії Тимошенко.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия