Никто не забыт, ничто не забыто

10.05.2014 18:34   -
Автор:

Великобурлуцький, Двурічанський, Печенізький, Вовчанський, Чугуївський район та місто Чугуїв знаходяться під опікою народного депутата Дмитра Шенцев, який з року в рік дев’ятого травня приїжджає в кожний з п’яти районів свого виборчого округу, щоб особисто привітати ветеранів Великої Вітчизняної з днем Перемоги.

Дмитро Шенцев народний депутат України

Мне сложно говорить … я не первый год мы встречаем этот праздник, я каждый год выступая обещаю всем ветеранам, самому себе, всем людям, что никто никогда не посмеет посягнуть на величие вашего подвига и говорю вам сегодня об этом же. Не смотря на все трагические сложные моменты, и те события  трагические, которые происходят в нашей стране, я говорю вам, что никто не посмеет,  и мы никому не позволим посягнуть на величие вашего подвига и уменьшить ваши завоевания перед всей страной и перед всем миром. Но сегодня, к сожалению даже георгиевская ленточка стала поводом для раздора. Кто-то пытается в ней увидеть признаки сепаратизма и терроризма. Но , мы как выходили 9 мая с ними, так и выходим и будем выходить. И для нас это символ победы, чести, славы и достоинства, подвига наших прадедов, дедов, всех, кто завоевывал во все годы и времена для нас свободу, для нашей Родины.
 
Серед тих для, кого георгіївська стрічка завжди була і залишається символом честі та подвигу і ветерани-афганці. Їх долі теж опалила війна, і тому пам’ятні знаки – воїнам загиблим під час виконання інтернаціонального обов’язку  по праву розташовуються поруч з меморіальними комплексами героям Великої Вітчизняної.  У селищі  Нова Покровка один з обелісків відкрили саме дев’ятого травня.

Іван Полянський голова Чугуївського об’єднаного союзу інвалідів Афганістану

Организация собирала деньги, давали деньги местные жители и оказал помощь депутат Верховной Рады – Шенцев , это он не на первый памятник оказывает. Уже с его помощью уже шестой знак устанавливается.

Пам’ятати і поважати тих хто захищав Вітчизну.  У святкових заходах на честь Дня Великої Перемоги  на Харківщині завжди беруть участь всі покоління.  Для молоді це нагода почути з вуст очевидців правду про війну, а для ветеранів нагадати внукам та правнукам, як важливо берегти мир.
 
Марія Михайлівна ветеран Великої Вітчизняної війни

Скільки прийшлося пережити… Трудно конечно, но сейчас вже нічого. Радуемся вже внукам, правнуків дождатися дай Бога. А тільки Бога прошу, щоб ви всі дожили до моїх годов.