Несправним автобусам не місце на дорозі

14.03.2013 17:03   -
Автор:

-Добрый день. Водительское пожалуйста и регистрационное свидетельство.

Державтоінспектори перевіряють автобус, що от-от має вийти на маршрут. Аптечка, вогнегасник в салоні є, пасажирських місць стільки ж як в реєстраційному паспорті. Гальма, повороти, сигнал – працюють.

Автобус – технічно здоровий. Він може возити пасажирів. Це підтверджує і сам водій транспортного засобу Сергій.

Сергій водій

-Кроме как колеса пробивал больше ничего не было. Так все нормально.
 
А от державтоінспектори назвати нормальним увесь харківський міський і приміський громадський транспорт  – не можуть. Мовляв, статистика зробити їм цього не дозволяє.

Григорій Обозний інспектор ДАІ

-При участии водителей автобусов было совершено 310 дорожно-транспортных происшествий, в которых 17 человек погибло и 192 человека получили травмы различной степени.

Перевищення швидкості, маневрування на дорозі, технічна несправність і навіть алкогольне сп"яніння. Це причини, через які водії автобусів потрапляли в ДТП.

Валерій Дробушко директор харківського автотранспортного підприємства

-Сказать, что не приходят водители с перегаром – я вам не скажу, есть, есть приходят, ловятся. Но я скажу вам, без малейшего сожаления мы с ним растаемся.

Впродовж місяця державтоінспектори планують перевірити усі автотранспортні підприємства Харкова. Щоб в черговий раз нагадати перевізникам про безпеку на дорозі. Адже пасажири щодня довіряють їм свої життя і здоров’я.

Олена Мітясова