Несанкціоновані звалища. Як харків’яни забруднюють власні райони (відео)

22.11.2022 20:57   -

Несанкціоновані звалища – проблема майже всього Харкова, особливо приватного сектора. З них комунальники вивозять сміття, щоби не створювались звалища, але місцеві продовжують викидати сміття аби-де. У КП відзначають, порушники мають сплатити штрафи

Вулиця Льва Ландау, Салтівський район. Тут у приватному секторі з’явилося несанкціоноване звалище, створили його місцеві мешканці, розповіли у КП «Комплекс з вивозу побутових відходів».

ЄВГЕН ГУЛИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА АВТОКОЛОНИ КП «КВПВ»
Жители несвоевременно и не по графику выносят мусор они его должны выносить в утверждённые места, утверждённые с администрацией их района и этот график согласовывался непосредственно с жителями, с администрацией этого района и с предприятием, в том числе.

Проте не тільки у приватному секторі Салтівського району з’явилося таке звалище, у комунальному підприємтсві кажуть, що в багатьох районах місцеві порушують правила благоустрою.

ЄВГЕН ГУЛИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА АВТОКОЛОНИ КП «КВПВ»
Такие свалки являются массовым явлением по всему городу Харькову предприятие ежедневно вывозит около 300-400 кубов негабаритного мусора для того, чтобы предотвратить свалки по красным линиям в первую очередь.

Також, додає Євген Гулий, за створення таких звалищ у Харкові передбачені штрафи, порушники повинні будуть сплатити 1700 гривень за те, що викидають сміття у недозволених місцях.