Необычная лекция Святослава Вакарчука в Харькове

03.03.2014 19:14   -
Автор:

У актовому залі університету Каразіна – півтисячі студентів. Сьогодні в них зірковий лектор. Український співак Святослав Вакарчук приїхав поділитися своїми думками. Зустріч була побудована у вигляді активного діалогу. Молоді люди питали, яким шляхом має рухатися зараз Схід та Захід зокрема, та Україна в цілому. Святослав запевнив усіх, що цей рух має бути єдиним для всіх регіонів України, без виключення.

Святослав Вакарчук український співак

Если сейчас мы вместе не объединимся и не сожмём в один общий кулак и не по кажем, что мы едины, что мы тут непобедимы и что у нас сильная воля то я не знаю, что будет. Я уверен, что именно сейчас для Украины наступает уникальный момент поменять полностью всю национальную идею. Или точнее, построить её. Эта идея звучит очень просто: Мы разные, но мы вместе!

Студенти не лише слухали та ставили питання Святославу Вакарчук , а й озвучували власну думку щодо позиції, яку він висловив на сцені.

Олексій студент

Я считаю, что человек высказывает то мнение, которое будет действительно есть не расшатывающим фактором, а  будет объединяющим фактором. Поскольку видно, что здесь собрались студенты, которым не безразлична судьба страны.

Владислав студент

Я считаю, что Украина – это единая страна. Разницы в языке, разницы в обычаях, в менталитете – всё равно, Украина должна быть единой страной.

Кілька годин активного діалогу і вже завтра у Святослава Вакарчука зустріч із донецькими студентами. У найближчих планах, повідомив співак, провести благодійний концерт миру у Криму. Разом із російськими співаками.