Немецкий благотворитель Фриц Кёрбер помог харьковским семьям

15.05.2018 15:02   -
Автор:
Першим, 15 років тому, у сім'ї Резнікових з'явився первісток Ростислав. Далі другий син Артем, йому зараз 8-м, з різницею у рік 5 річна Поліна та 4-х річна Олександра. Голова сімейства Вадим завжди мріяв про велику родину. Думали, що вже вистачить. Але дружина завагітніла в п'яте. Тоді вони ще не здогадувалися який сюрприз на них чекав. 
 
Вадим Рєзніков батько 7 дітей
 
Посмотрели, 2 мальчика, 2 девочки – классно! Ну, а дальше в шутку, кто пятый – мальчик или девочка, кто из нас выиграет. Оказалось тройня, я проиграл. Но классно, я был доволен! Я мечтал о большой и крепкой семье. 
 
Після візиту голови сімейста Рєзнікових до Харківського міського голови Геннадія Кернеса було вирішено квартирне питання. Тепер родина опікується тим як облаштувати своє житло у новобудові. 
 
 
Тетяна Рєзнікова мати 7 дітей
 
Большое спасибо Светлане Александровне, большое спасибо Геннадию Адольфовичу, за то, что обращают внимание на нашу семью. Конечно, детки просто мечтают о своём уголочке, каждый мечтает о комнате. Большое спасибо, это очень большая помощь, большая поддержка для нашей семьи. 
 
Сьогодні родині пощастило ще раз. Рєзнікови отримали грошову допомогу на облаштування квартири від німецького благодійника Фріца Кьорбера. Серед щасливчиків і подружжя Дроздових. Анатолій та Наталя виховують трьох дітей. Двоє останніх, близнюки Іван та Данило, народилися на 6 місяці вагітності. Зараз родині потрібні чималі гроші на операцію та реабілітацію хлопчиків. 
 
Наталя Дроздова мати близнят
 
У нас стояла у обоих трахеастома, её вытащили, но свищ остался, дырочка в горлышке. Это всё нужно закрывать хирургическим путём – это пластика гортани. Это для нас очень большая помощь. Мы очень ради, что нас знают, помнят и помогают нам. Потому что очень сложно нам справляться, если есть какая-то сложная ситуация. 
 
Анатолій Дроздов батько близнят
 
Нам ещё нужно проходить курсы реабилитации постоянные. Нужно заниматься с ними. Благодаря немецким друзьям сделаем пластику гортани и избавимся от этой проблемы и будем благодаря городскому голове будем активно заниматься реабилитацией.
 
Фріц Кьорбер німецький благодійник
 
Я по-справжньому дійсно щасливий, що я можу допомогти цій родині, цим крихіткам. І я дуже радий тому, що мені до сих пір вдається знайти у Німеччині спонсорів, які поділяють мої переконання, які допомагають людям у Харкові. Я бажаю малюкам легко перенести операцію та щоб обидва цих близнюка, обидва цих хлопчика росли здоровими людьми, щоб вони ніколи не згадували про свою хворобу. Допомагати нужденним, це моя життєва місія, яку я буду продовжувати і надалі. 
 
Не приховує емоцій і віце-мер Світалана Горбунова-Рубан. Каже, добрих справ багато не буває.
 
Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я і соціального захисту населення
 
Сейчас у двойняшек… они становятся лучше, у них появился успех, появляются те рефлексы, которых раньше не было. Это говорит о том, что они могут подняться, а там, где есть перспектива и там где есть упорство родителей и абсолютная преданность детям, то как родители относятся к этим детям это заслуживает низкого поклона. Я думаю у них всё получится, а наша задача им помогать.