Немалые экономические показатели в развитии области дает Чугуевщина

30.08.2012 19:35   -
Автор:

Вирішувати соціальні проблеми, розвивати міжнародні відносини, економіку та аграрну сферу. Нещодавно губернатор Харківщини розказав мешканцям Чугуївського району про досягнення регіону. Та зазначив, що чималі економічні показники в розвитку області належать Чугуївщині. Саме ця земля за останні роки є лідером і в плані розрахунків за земельними паями, і в покращенні сільського господарства, і в сфері культури.

Михайло Добкін ,голова Харківської облдержадміністрації:

-Я недавно был на свадьбе в Малиновке, пообщался со всеми  19 сельскими советами, расположенными на территории Чугуевского района, самое главное впечатление: люди на своих местах, знают, что делать, знают проблемы громады и готовы их сообща решать.

Ось так, говорить Дмиро Шенцев, у єдиній команді буде продовжуватися і робота з ремонту доріг, освітлення вулиць та встановлення дитячих майданчиків.

Дмитро Шенцев ,народний депутат України:

-Этим руководителям не безразлично, в какие садики будут ходить их дети, в каких школах будут учиться дети, где будут проводить свой досуг опять же наши дети. А сегодня мы видим, и спортплощадку новую открыли, и спортзал новый открыли, и это часть работы, которая будет продолжаться.

Приділять увагу і питанню проїзду представників пільгової категорії в міжміському транспорті.

-Я ветеран труда, 40 лет стажа, я проработала в колхозе 30 лет, а льгот таковых нет.

У місті перевозять пільговиків безкоштовно, намагатимося так само зробити і в області, відповів губернатор Михайло Добкін. І додав, взагалі досвід міста з налагодження транспортної системи буде запроваджений і на Харківщині. Мова йде про перевізників. Їх незабаром має поменшати, так само, як було зроблено у Харкові два роки тому. Повинні залишитися тільки ті, хто вміє чесно і якісно працювати.

Михайло Добкін, голова Харківської облдержадміністрації:

-И в области мы собираемся сделать приблизительно тоже самое. Мы хотим выбрать на открытом конкурсе 20-30, может быть 40 компаний, которые будут заниматься перевозками автобусными, обязать их иметь определенный подвижной состав.

Тобто, як і у місті, транспортники області незабаром відповідатимуть і за стан власних автобусів,  і дотримуватимуться графіку руху, і поважатимуть пасажирів. В тому числі пільговиків. Усе робиться для того, підкреслив губернатор, аби мешканці глибинок, так само, як і жителі Харкова, мали комфорт та безпеку під час проїзду у транспорті.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия.