Не сбавляя темпов. В городе продолжается капитальный и текущий ремонт лифтов

05.11.2015 16:00   -
Автор:

Московський проспект, триста чотирнадцять. В одному із під'їздів ліфтовики тільки-но замінили купе-кабіну. Вона вкрай застаріла і місцеві мешканці звернулись до комунального підприємства з проханням її відновити. У місті для цього діє спеціальна програма, яка передбачає таку роботу.

Михайло Адаменко заступник головного інженера СКП "Харківміськліфт"

Нами была произведена замена купе-кабины, панели приказа, светильников. Все это изготовлено нашим заводом. На сегодняшний день в городе уже выполнено 29 купе, планируется где-то до шестидесяти выполнить до конца года.

Крім того, згідно програми проходить ремонт ліфтів після актів вандалізму. Таких випадків у місті останнім часом побільшало. Викрадають котушки, вирізають дроти. Через це мешканці страждають поки ліфт не відремонтують. Тільки на сьогодні, – говорять у комунальному підприємстві, у Дзержинському районі відновлюють підйомники у п'ятнадцяти під'їздах.

Михайло Адаменко заступник головного інженера СКП "Харківміськліфт"

Это огромная сумма убытка для предприятия, потому что кабель стоит более 120 грн. и на сегодняшний момент восстановление одного лифта обходится в тысяч пятнадцать гривен.

Усього цьогоріч поточний ремонт торкнеться трьохсот ліфтів, капітально замінять ще шість. На наступний рік плани теж амбітні. Темпи "Харківміськліфт" не збавляє.