Не разговаривает и не узнает. Десятилетний мальчик, который упал с надувной горки, до сих пор в больнице

04.09.2012 18:20   -
Автор:

-Ты бабушку узнаёш? Что ты там шепчешь, говори, может я услышу?!

Не розмовляє і не впізнає. Такі наслідки інциндента, що стався майже місяць тому у Комінтернівському районі. Тоді десятирічний хлопчик впав з надувної гірки. Кілька днів у комі, тепер лікарняна палата і довготривале лікування.

Людмила Колей дитячий нейрохірург

-Для того чтобы ребёнок восстановился нужно длительное время, с таким поражением мозга дети очень медленно восстанавливаются и длительно.

Рідні хлопчика вже налаштувалися, що цей рік у них піде на реабілітацію дитини.

Людмила Бабиніна бабуся постраждалого хлопчика

-Может куда-то прийдётся везти ребёнка может даже за границу прийдётся везти ребёнка. Мы не остановимся чтобы просто так ребёнок остался калекой, мы просто не сможем как-то жить на свете.

Садити за грати підприємця родина постраждалого не горить бажанням. Просить лише допомогти повернути здоров'я дитині. Прокуратура, провівши перевірку визнала, надувна гірка встановлена самовільно та без всіх необхідних дозволів. Тепер справа передана до райвідділу.

Олександр Туренко заступник прокурора Комінтернівського району

-На даний час призначена судово-медична експертиза по встановленню ступеня тяжкости отриманих неповновлітнім за результатами якої вже буде встановлена остаточно наслідки цієї подіїї і остаточно буде визначена кваліфікація цього злочину.

В залежності від кваліфікації злочину, підприємцю загрожує штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, або до 4 років позбавлення волі. У Комінтернівській райадміністрації ж запевняють, для попередження подібних ситуацій провели рейди з виявлення незаконно встановлених надувних гірок та батутів.

Ігор Бескровний, Ігор Луханін Харьковские Известия