Не проскочил. Подробности ДТП на Белгородском шоссе

01.02.2017 13:54   -
Автор:
Зім'ята передня частина у одного автомобіля та пошкоджений кузов з боку водія в іншого. Це ДТП сталося на Білгородському шосе біля Меморіалу Слави сьогодні вранці, близько десятої. Тут на перехресті не роз'їхались водії двох іномарок "Мерседеса" та "Рено".
 
Анатолій Єрмоленко інспектор патрульної поліції
 
"Мерседес" двигался по улице Рудика и поворачивал налево по Белгородскому шоссе в сторону улицы Сумской. Не уступил дорогу "Рено Логан", который двигался по Белгородскому шоссе и направлялся в сторону Сумской. 
 
Свою провину водій "Мерседесу" не заперечує. Каже, поспішав, була чимала тягнучка, хотів швидко проскочити – не вийшло.
 
Юрій учасник ДТП
 
Виноват 100%, выезжал. Тут светофор не работает и пешеходный переход, а очередь минут 20 стояли. Потом видно увидел просвет, ехал автобус поворачивал направо, а он параллельно автобусу ехал и издалека, я его не заметил. И решил проскочить и не проскочил. 
 
В аварії не обішлося без постраждалих. До приїзду медиків екіпаж патрульної поліції доставив двоїх, які їхали в "Рено Логан" до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Пізніше приїхали медики, які госпіталізувала і третього постраждалого. В той час на місці аварії працювала слідчо-оперативна група що з'ясовувала всі деталі та причини цього ДТП.