Не хотите ехать в банк, чтобы оплатить за воду, касса приедет к вам. Водоканал пустил в город выезные кассы

23.06.2016 13:07   -
Автор:
Сплатити за водопостачання та каналізацію в кількох метрах від свого будинку. Для того, щоб харківяни не накопичували борги за комуналку і не витрачали час на похід до банку у місті для цього працюють виїзні каси. Одну з таких ми сьогодні застали на вулиці Олімпійській 29.  
 
Людмила місцева мешканка 
 
Я лично, так как я работаю, я не могла попасть. Это первый раз. Я вообще я считаю, что это намного удобней. Чем стоять в очереди – подойти так более свободней оплатить. Спасибо.
 
Роза Іванівна місцева мешканка 
 
То что они выезжают, это чудесно. Ну не всегда мы можем оплатить , ну вы понимаете,  а теперь уже знаем, а теперь мы знаем, они приехали вот такого то числа, ты пришел, заплатил и прекрасно.    
 
Валерій місцевий мешканець 
 
Очень удобно. Выехали, подошли заплатили и спим спокойно. 
 
Ця виїзна каса сюди приїжджає стабільно раз в місяць. Працює весь день. Може обслужити жителів аж 15 багатоповерхівок. Комунальники кажуть, саме робота таких виїзних кас, хоча б якось допомагає боротися із заборгованістю в місті.     
 
Сергій Рязанцев начальник абонентської служби КП " Харківводоканал" 
 
– На сегодняшний день сумма задолженности по водоснабжению и водоотведеннию свыше 250 миллионов. К сожалению по сравнению с прошлым годом она выросла. 
– На сколько? 
– Где-то от 5 до 10 %. 
 
Коли і де саме можна застави виїзну касу неподалік свого будинку можна дізнатися на офіційному сайті "Харківводоканалу". Там є вся інформація по всім районам міста.