Наталья Королевская посетила пострадавших в Сватово

03.11.2015 17:04   -
Автор:

Зруйновані будівлі, вибиті вікна та евакуація населення. До таких наслідків привела пожежа на складі боєприпасів у Сватово.  Не залишились осторонь від людського горя волонтери «Дороги життя», які привезли партію гуманітарної допомоги жителям міста. За підтримки народного депутата Наталії Королевської, яка і виступила ініціатором цієї допомоги, бізнесменів Слов'янська і звичайних городян закупили все найнеобхідніше.

Наталія Королевська народний депутат України від Опозиційного блоку

Здесь будет работать постоянно наш штаб. Здесь будут постоянно присутствовать наши волонтеры "Дороги жизни", которые будут помогать и с работами. Они везут и пленку и стройматериалы и продукты питания для того, что бы сегодня поддержать людей. А для меня это очень важно. Это моя малая родина, это Луганщина и конечно мы здесь все, и мы очень переживаем и разделяем те чувства и тревоги, которые есть у людей.

Привезений вантаж розподілили по наметах МНС, передали Червоному Хресту і розвезли сім'ям пенсіонерів, інвалідів та до найбільш постраждалих городян. Волонтери «Дороги життя» з весни минулого року забезпечують продуктами постраждалі райони Луганської та Донецької областей гуманітарною допомогою та вивозять на мирну територію України сотні людей.

Ольга Кішинська керівник громадської приймальні «Дорога життя»

Стараемся помогать людям. Наш благотворительный фонд оказывает помощь, как и переселенцам, так и местным жителям. В принципе стараемся не оставаться в стороне. И сегодня мы приехали в этот город не последний раз. Мы приедем еще завтра. Сегодня выясним, что еще людям необходимо и будем стараться помогать дальше.

За день волонтери разом з Наталією Королевською відвідали 4 пункти допомоги людям, стаціонарні пункти обігріву, а також квартири, постраждалі від розривів снарядів – де передавали людям посильну допомогу і розмовляючи з людьми формували список наступних гуманітарних вантажів.

Наталія Королевська, народний депутат України від Опозиційного блоку

Конечно нужно максимально мобилизовать абсолютно все усилия, что бы вот в считанные часы и дни создать людям нормальные условия для жизни и оказать конечно максимально помощь тем людям с ограниченными возможностями, одиноким, пенсионерам, которые остались один на один с проблемами.  

Народний депутат також пообіцяла, що опозиційний уряд докладе максимум зусиль, аби оперативо вирішити питаня відновлення зруйнованого житла, особливо приватного сектору.