Наступна масована атака РФ, обстріли окупантів та ситуація зі світлом – головне за ніч

13.02.2023 10:45   -

Вночі по відносно віддаленими від фронту Дружківці та Покровську Донецької області було завдано ракетних ударів. Про це повідомляє очільник ОВА. За його інформацією, у Дружківці пошкоджено лікарню, у Покровську — 7 будинків та дитячий садок. Обійшлося без постраждалих.

У Херсонській області через обстріл пошкоджено залізничне полотно, рух поїздів неможливий. Про це повідомляють у “Укрзалізниці”. Фінальною зупинкою поїзда з Києва та точкою відправлення його до столиці стане Миколаїв. Херсонських пасажирів підвозитимуть автобусами. Як повідомили у компанії, ремонт залізничного полотна вже розпочався.

Інформація про атаку “Шахедів” ввечері у Дніпропетровській області не є дійсною. Про це наголосили у Повітряних Силах ЗСУ. Повідомляється, що ворог використав розвідувальний БпЛА та кілька повітряних куль з кутовими відбивачами. По ворожому БпЛА працювала протиповітряна оборона повітряного командування «Схід».

Наступна масована атака РФ може відбутися 24 лютого. Про це розповіла речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк. Повідомляється, що у Чорному морі два підводні ракетоносії – це до 8 ракет типу “Калібр”. Згідно зі статистичними даними, час між масованим ракетним ударами становить близько двох тижнів. Минула атака була 10 лютого. Враховуючи любов росіян до символічних дат, потрібно бути обережними – попередили військові.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

“Укренерго” не запроваджувало обмеження на споживання електроенергії на регіони держави. Тож українцям з Києва, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей обіцяють не вимикати світло протягом всього дня. Проте ситуація може змінитися: якщо споживання досягне пікових позначок, “Укренерго” доведеться ввести ліміти, що миттєво призведе до повернення графіків стабілізаційних відключень.

ОСТАННІ НОВИНИ