Наскільки готовий Харків до опалювального сезону. Підсумки відновлення інфраструктури

11.10.2023 10:20   -

Теплова система Харкова готова до роботи в зимовий період. Про це розповів директор технічний підприємства Євген Кауркін.

ЄВГЕН КАУРКІН ДИРЕКТОР ТЕХНІЧНИЙ КП “ХТМ”
Станом на сьогодні підприємство Харківські тепломережі повністю готове до сталого початку опалювального сезону. Зараз виконуються заключні вже роботи пусконалагоджувального характеру. Йде заповнення теплоносієм внутрішньобудинкових систем житлових будинків. Також потрошку ми підвищуємо гідравлічні режими. Магістралі усі в роботі.

Загалом у поточному 2023 році Харківськими тепломережами проведена велика робота з ліквідації наслідків руйнувань ворогом інфраструктури. Зокрема, реконструйовано 7 великих теплових об’єктів, зарезервовано систему теплопостачання, модернізовано 21 центральний тепловий пункт.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також проведена реконструкція 11 магістральних теплових камер, встановлено 14 модульних котелень, замінено 220 км теплових мереж. Крім цього, тепловиками зроблено 420 капітальних та поточних ремонтів внутрішньобудинкових систем, замінено більше 16 км транзитних трубопроводів.

І вся ця потужна робота проведена в рамках підготовки опалювальної системи міста до зими, щоб харків’яни мали змогу бути забезпеченими теплом в оселях та гарячою водою.

ОСТАННІ НОВИНИ