Народный депутат Украины Анатолий Денисенко поздравил коллектив детского сада №345 с их днём рождения

19.09.2014 16:43   -
Автор:

У вереснi, дитячому садочку № 345 Червонозаводського району виповнилося 3 роки. За цей час дошкільний заклад пройшов довгий шлях не тільки становлення, але і накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. Привітати іменинників: дітей і дорослих завітали керівники району та народний депутат України Анатолій Денисенко. З нагоди дня народження закладу, маленьких вихованців дитячого садочку розважали улюблені герої мультфільмів і аніматори Маша і Маргоша. Малюки брали участь у різних конкурсах і вікторинах, а також отримали подарунки від народного депутата Анатолія Денисенка.

Народний депутат України Анатолій Денисенко зазначив, що саме тут, у садочку, створюються сприятливі і комфортні умови для розвитку дошкільнят. А майбутні перемоги і звершення закладаються ще в дитячому віці батьками та вихователями – наставниками.

Анатолій Денисенко народний депутат України

Хочу сказать добрые слова в адрес наших воспитателей, которые ростят у нас деток радостных, счастливых, здоровых. А деткам пожелать всегда хорошего настроения, крепкого здоровья и мирного неба над головой.

Вихователі дитячого садка висловили слова подяки Анатолію Денисенку за його допомогу і турботу про дітей.

Лариса Щербак завгосп дошкільного навчального закладу № 345

Огромное спасибо, что он не забывает о нашем детском садике. Всесторонне помогает, мы это тоже ценим.

Валентина Миколаєнко завідувач дошкільного навчального закладу № 345

Непосредственную помощь нам оказывал Анатолий Петрович. И на сегодняшний день он нас не бросает и мы от него получили подарок, это оформление павильона детского и полностью площадка детская спортивная.