Народный депутат Украины Александр Грановский начал работу по освобождению пожизненно осужденного Владимира Панасенко

08.10.2018 14:19   -
Автор:
Олександр Грановський народний депутат України
 
Маю честь доповісти, що ми з паном Романом Федишииним в присутності мого колеги з Парламенту Михайло Хміль провели дуже конструктивну зустріч і напрацювали наступні домовленості: 
– Ми вдвох поважаємо закон і будемо разом робити все від нас залежне щоб, по-перше, з точки зору здорового глузду прийти до чесного висновку з приводу винуватості/невинуватості пана Володимира Панасенко. 
– Якщо доступний нам фактаж буде свідчити, що пан Володимир цей злочин не скоював, я отримав чесне слово від пана Романа, що останній буде готовий зробити публічну заяву щодо нових обставин у справі. Якщо виникне потреба у зміні юридичної позиції, пан Роман із задоволенням це зробить. 
-Якщо, кажучи юридичною мовою, вина пана Панасенко буде виглядати досить переконливо, я без зволікань зроблю відповідну заяву та утримаюсь від будь-яких процесів, пов'язаних із переглядом вироку пана Панасенко. 
– Я дав обіцянку не втручатися у будь-які комерційні відносини, що виникли у минулому між панами Федишиним і Панасенко, адже мова йдеться виключно про обґрунтованість підозри та, відповідно, вироку суду.
– Між нами виникла домовленність щодо уважного і неупередженого аналізу усіх без виключення обставин справи з метою порівняння наведеного фактажу з реальним життям.