Народный депутат Александр Грановский провёл встречу с коллективом школы №96

28.11.2018 12:21   -
Автор:
Відповіді на питання, що найбільше цікавлять і турбують та варіанти їх якнайшвидкого вирішення. Народний депутат Олександр Грановський зустрівся з педагогічним колективом і батьківським активом школи №96 Київського району. Завдяки зусиллям політика з держбюджету було виділено субвенцію в розмірі понад 8 мільйонів гривень на утеплення фасадів і заміну вікон на нові енергозберігаючі в 6 освітніх установах Київського району. Крім 96-ї школи, це ліцей №9, школи №2, 16, 62 і 133.
 
Олександр Грановський народний депутат України
 
Дети – наше будущее, с этим не поспоришь, а преподаватели – это элита нации, это элита общества, для которых мы должны работать и создавать комфортные условия. Поэтому общение с преподавателями имеет определённый смысл, это важно, очень важно понимать чем люди живут, как они относятся к реформе образования в первую очередь, насколько они её понимают, на сколько они верят в своё будущее и что мы должны сделать для этого в будущем и в городе, и в стенах Верховной Рады. Это очень важные вопросы, на которые без общения с людьми не ответишь. 
 
Насьгодні за гроші з держбюджету роботи вже ведуться в школі №133 та технологічному ліцеї №9. А в 96 навчальному закладі стартував підготовчий процес. Тут замінять 60 вікон. Як в кабінетах так і медпункті та бібіліотеці. Директор школи Олександр Єфименко каже, колектив закладу дуже чекав цього. І саме завдяки Олександру Грановському питання вирішилося. До кінця року у закладі розраховують, що всі роботи будуть завершені.  
 
Олександр Єфименко директор школи №96
 
Такая встреча очень важна. Специалист и профессионал такого уровня в школе бывает крайне редко и услышать квалифицированную оценку ситуации и тех вопросов, которые возникают – это очень важно! 
 
І все це системна робота. У Харкові вже розпочала свою роботу програма "Крок у майбутнє" благодійного фонду Олександра Грановського. Її мета – в партнерстві з міською владою надавати допомогу освітній сфері Першої столиці.