Народний депутат Игорь Швайка украл ребенка

21.09.2013 19:53   -
Автор:

аматорське відео

-Тато пообіцяв, що ти сьогодні приїдеш додому ночувати. Що ти робиш?! Що ти робиш?! Софійка, ти хочеш з нами в парк Горького? Тарас ти хочеш? Ні, ні, ні.

Це останні кадри з сином, які встигла зробити Ольга Швайка колишня дружина нардепа від "Свободи" Ігоря Швайки. Вже майже місяць розповідає жінка вона не бачила свого п"ятирічного сина Тараса. Чоловік-нардеп не дає можливості їй навіть почути хлопчика телефоном.

Ольга Швайка колишня дружина нардепа

-Первый раз он вышел со мной на связь 28 числа т.е. через 2 дня и в телефонном порядке он мне сообщил, что теперь Тарас будет жить с ним с тих простих підстав, що "він так вирішив". Когда мне было предложение от господина Швайки разделить дтей, я ему сказала от того что у меня отрежут правую руку, я не буду счастлива от того, что у меня будет левая. Это не мешок картошки, который взяли и половину отсыпали. Это не мебель, которую можно разделить. Это 2 ребёнка, которые живут единым симбиозом. Они не разделимы.

Але нардеп вирішив по-своєму і не віддає хлопчика. Мати розшукувала дитину по всій країні, і нарешті вона дізналася де ховають сина.

Ігор Бескровний кореспондент

-Місто Чугуїв вулиця Горішного, 128. Саме в цьому будинку в квартирі, що на 4 поверсі народний депутат Ігор Швайка переховує свого п"ятирічного сина Тараса від своєї колишньої дружини Ольги. Дитину ховають в квартирі в якій мешкає брат його нової дружини.

Жінка вже як добу ночує в наметі під будинком де знаходиться її син. Небайдужі люди винесли теплий одяг та іноді підкормлюють її. Жителі Башкирівка шоковані діями нардепа-свободівця.

Наталія місцева мешканка

-Всё надо решать нормальным путём, тем более что люди разошлись. Ребёнок всегда остаётся с матерью. Если отношения закончились, зачем дразнить эту мать?! Зачеем издеваться? Ну при чём здесь народный депутат он в первую очередь должен быть мужчиной и быть нормальным человеком.

Тетяна Єгорова голова Харківської обласної організації матерів

-Однозначно человек ведёт себя неадекватно. Такое впечатление, что корочка, которую ему выдали просто, чтобы он себя так вёл Потому что забирать у матери ребёнка, самое святое, что у неё есть, потому что у неё больше ничего нет от этого гражданина я действительно думаю, может ему действительно пройти медосмотры.

Валерій місцевий житель

-Не скрывая эмоций – он не прав! У него нет даже никаких оснований забирать ребёнка этого, она мать. Никакого он не имеет права, даже если он народный депутат, есть закон и для всех он одинаковый.

Але для свободівеця Ігоря Швайки, схоже закон не писаний. Він не пускає свою колишню дружину до сина. Не хоче спілкуватися і з знімальною групою.

-Пане Ігоре, а де дитина знаходиться? Пане Ігоре дайте відповідь.

-Я не хочу з вами спілкуватися.

Ігор Швайка намагається зникнути, але поїхати у нардепа не виходить. Його колишня власним тілом блокує машини. В очах у жінки відчай. Вона готова на все.

-Скажи мені де дитина! Я тебе не випущу, поки ти мені не скажеш. Скажи мені де дитина. Відкривай давай, де дитина!

Але відповіді – немає. Ольга Швайка намагається поговорити з колишнім чоловіком по телефону.

Ольга Швайка по телефону

-Я знаю, що моя дитина тут. Ти тут. Скажи с ким зараз моя дитина. Ти батько, ти забрав дитину, ти за неї несеш відповідальність. Де моя дитина? Скажи де? Всё, положил трубку.

Через годину блокади жінці стає погано. Доводиться викликати швидку допомогу.

Ольга Яценко фельдшер швидкої

-У пациентки острая реакция на стресс и вегетососудистая дистония. Ввиду того, что повышенное переутомление и перевозбуждение организма. Вызвать такое состояние может очень много патологий, если действительно человек эмоционально перенапряжён, то могут быть различные сердечно-сосудистые реакции.

У своїй машині, немов у фортеці недоторканний нардеп-свободівець Ігор Швайка. Сидів більше двох годин. Потім нардеп вирішив повернутися до квартири. Йому на перехоплення кидаються місцеві жителі і сама Ольга Швайка.

-Заберіть будь ласка ось це, я хочу зайти в свою квартиру. Давай народный депутат, давай! Ганьба! Ганьба!

З часом до будинку де за версією Ольги Швайки ховають її сина приїздять правоохоронці та соціальні працівники. Але і для них нардеп недосяжний.

-Игорь Александрович!  Ну вы хоть отзовитесь, что вы есть!

Я буду боротися за свого сина, каже Ольга Швайка, і ні яка недоторканність мене не лякає. Бо син це її життя.

Ольга Швайка колишня дружина нардепа

-Тарас, у мами просто розривається серце. Але я все витримаю, я тебе обов"язково знайду мое сонечко. Ми будумо обов"язково з тобою, я тобі обіцяю. Мама все одно сильніше, навіть якщо у тата є всі "корочки". Мама тебе дістане. Не сьогодні, я буду ночувати скільки потрібно.