Нардеп Дмитро Шенцев – в гостях у дітей Чугуївщини

01.04.2013 18:38   -
Автор:

Дитячий дошкільний заклад у Новопокровці. Тут виховується сто п'ятдесят малят. Та поки не усі дівчатка та хлопчики цього селища можуть потрапити до дитячого садочку. Там просто не вистачає місць.

Світлана Маслова директор дитячого дошкільного закладу (с. Новопокровка)

-Группы все переполнены: 27-25. Конечно, мест не хватает. И ещё у нас в Ноовопокровки НВК, там тоже 2 дошкольные группы. И на очереди стоит 150 человек.

Ця проблема була озвучена і на традиційній зустрічі батьків з народним депутатом Дмитром Шенцевим і в іншому садочку під номером чотири, що у місті Чугуїв. Тут вже не перший рік працює клуб молодої родини "Райдуга". Дмитро Шенцев, як молодий батько, вважає такі збори дуже важливими для об"єднання зусиль над вирішенням проблемних питань. Що ж до нестачі місць у дитсадках Чугуївщини, сказав Дмитро Шенцев, зробимо все що зможемо.

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Очень хорошо, что детей у нас рождается больше. И раньше садики закрывались. А сегодня проблема только одна – очереди-очереди-очереди. Надо строить-строить-строить, открывать новые группы, что мы будем делать обязательно.

Та важлива й підтримка вже працюючих дошкільних навчальних закладів, впевнений нардеп Дмитро Шенцев. Бо, каже, для кожного малюка дитсадочок – другий дім. І роки, які вони тут проводять – в майбутньому мають згадувати з теплом. І дати це тепло, затишок та комфорт – завдання дорослих. У допомогу створення таких умов дитсадок отримав нові пилососи та холодильник.

Світлана Маслова директор дитячого дошкільного закладу (с. Новопокровка)

-Естественно мы этого не ждали, мы привыкли к этому. Но приятно. Родители удивлены. Они уже думали, что писали зря. А когда сказали, что прийдёте благодарить – то для них это неожиданно, приятно. Когда ничего не забывают, то это видно, что работает человек и это не первый раз. Помощь оказывают постоянно.

Ну і без солодощів та іграшок теж не обійшлося, бо які діти, говорить Дмитро Шенцев, їх не люблять і не чекають від гостей.  

Олена Завгородня Андрій Соловйов