Нардеп Александр Кирш вновь заснул в Верховной Раде

06.02.2019 13:19   -
Автор:
– Как цепной пес я буду защищать интересы харьковчан в Верховной Раде от любых посягательств! 
 
Ось так, перед останніми виборами обіцяв захищати інтереси містян у стінах парламенту тоді відомий телевізійний бухгалтер, економіст, харків'янин, а тепер народний обранець Олександр Кірш. Принайні саме так виглядав його передвиборчий ролик тоді. А ось тепер нардеп від політичної партії "Народний фронт" знову став зіркою інтернету. Він в черговий раз засвітився на просторах всесвітньої мережі сплячим у Верховній Раді.
 
Поспати в Верховній Раді для Олександра Кірша вже давня традиція. Його не раз ловили оператори і фотографи за улюбленою справою, коли той бачив чергові сни. 
 
Політику не заважає це робити ніщо. Ні спікери з трибуни, ні гучні колеги. Сон – вперш за все. Йому так зручніше думати, так відповідав нардеп настирливим журналістам, відволікаючих його величність від улюбленого заняття.
 
Олександр Кірш народний депутат України
 
– О вас очень много есть фотографий в интернете где вы постоянно спите на всех заседаниях. Вот вы все посещаете, но всё время спите. Скажите пожалуйста, у вас не было мысли оставить парламент и уйти в отставку, сложить свой мандат?!
– В мене такий організм, коли нічого не відбувається – він вимикається, вимикається коли відбувається ніщо. Тобто це реакція справжньої нормальної, здорової людини. 
 
Нормальної, здорової людини. Людини, яка ще не так давно засвітилася у секс-скандалі з блакитним відливом. Відео, де Олександр Кірш розважається з хлопчиком, ще й досі у топ-переглядах в інтернеті. Максим, так звуть хлопця за викликом, що виконував сексуальні забаганки Олександра Кірша. 
 
Максим хлопець за викликом
 
Мы списываемся через интернет или смс. Он мне назначает мне встречу. И встреча… потом мы с ним встречаемся. Я ему оказываю его прихоти гомосексуальные и он мне даёт денежку и я ухожу. 
 
Це відео зняв сам хлопець, таємно під час одного з візитів.  Ось він входить до квартири заслуженого економіста. На нього вже чекають. 
 
– Как ты умудрился мой телефон потерять? 
– Стер. 
– Не тот телефон стер. А теперь те два засвечены. То есть на те больше звонить не надо, они засвечены.Будем просто договариваться… 
 
А ось так щедрий і на вигляд безневинний політик Олександр Кірш спілкується з народом. Політик не скупиться на вислови.
 
– Доброго здоров'ячка.
– Доброго…
– Я же ж з приводу мого звернення до Вас?!
– Я же сказал иди на…!
– Тобто Вам по барабану?!
– Я ж сказал – иди на…! Я сказал иди на.., г..но!
– Вы себя возомнили "царьком"?! Для Вас все г..но?!  
– Сдохнешь завтра утром, посмотришь!
– Сдохну?! Дивіться не копайте яму, самі в неї попадете! Як так, де моя відповідь на звернення?! 
– Скотина!
– От будь-ласка не нападайте! Може ви неадекватна людина?! 
– Тьфу на тебя, скотина! 
 
Ось такий він, з першого погляду, безобразливий народний депутат з харківським корінням Олександр Кірш. Виходить, безобразливий він – коли спить. А спить він де і з ким захоче.